• Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Santa Tecla Tarragona
  • Twitter de Santa Tecla Tarragona

Santa Tecla

Santa Tecla
Esteu aquí: Inici Que la Tecla t'acompanyi
Santa Tecla

Que la Tecla t'acompanyi

Any rere any, en una galàxia molt molt propera, una força estranya reneix cada setembre a la població mediterrània de Tarragona. Els seus habitants, dies abans de la data assenyalada, inicien un entrenament intens que, si acompleixen correctament, els porta a convertir-se en mestres teclers.

Tu, jove tarragoní, creus que seràs capaç de completar totes les fases d’aquest entrenament tecler?

Tanca els ulls… i sent la força de Santa Tecla!
 

Concurs per a aspirants a mestres teclers

Cinc reptes. Cinc fases d’entrenament tecler que et portaran a obtenir el títol de mestre. En el concurs 2.0 que et proposem enguany pots demostrar si realment te’l mereixes! Acompleix un mínim de dos fases i optaràs a guanyar grans premis! Els reptes acabaran el 19 de setembre i el dia 21 en revelarem els guanyadors.

¿Et veus capaç d’enregistrar-te taral·lejant l’Amparito o de recrear el Retaule i penjar-ho a les xarxes socials? Sent la Tecla dintre teu!

> Descobreix tots els reptes aquí
> Consulta les bases i els premis del concurs aquí

Patrocina els premis dels guanyadors: Òptiques Teixidó
Hi col·laboren: Centres Cívics, EMT, Patronat Municipal d’Esports i Tarragona 2017
 

Consells diaris per no caure al costat fosc

Ja sabeu que, arrossegats per l’eufòria, aquests dies és fàcil caure al costat fosc de la festa… Per evitar-ho, del 13 al 24 de setembre, la mestra Cucafera us donarà consells cívics diferents. Descobriu-los a través de les xarxes socials de @TGNcultura i enfocant, cada dia, la contraportada del programa de mà mitjançant l’aplicació de mòbil Emotions AR. (“Descarregar-la al mòbil hauríeu de…”).
 


La festa, augmentada: Emotions AR

A través de l’aplicació de realitat augmentada Emotions AR (gratuïta tant per a iOS com per a Android), podreu rebre i escoltar, dia a dia, els Consells per no caure al costat fosc que la nostra mestra Cucafera us té preparats. Només cal que us baixeu l’app, que us concentreu en la força i que situeu el mòbil damunt de la contraportada del programa de butxaca de les festes. Us apareixerà la Cucafera recitant-vos el consell diari a la vostra pantalla! A partir del dia 13!

I, si, a més, situeu la pantalla sobre la imatge oficial de Santa Tecla del Nano Capità (a la portada del programa, al cartell, a la samarreta...), gaudireu del Batec del Santa Tecla, el tràiler del nou vídeo festiu que Explay Produccions està preparant. Feu-ne la prova i ajudeu-los a fer-lo realitat a través del Verkami que obriran!
 

El Tuitaire Convidat

Un any més us convidem a fer-vos seguidors del Twitter de Tarragona Cultura, on, entre altres continguts, podreu conèixer, mitjançant missatges de 140 caràcters, les recomanacions del nostre Tuitaire Convidat: Emili Samper, també anomenat Emi-Wan Kenobi en la intimitat. Filòleg, folklorista, creador de ComiCat i expert en Star Wars, ell ens guiarà per la galàxia teclera. Les seves piulades aniran signades amb les sigles ES.


Santa Tecla

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1 - 43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat
Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Sobre aquest web - Avís legal