• Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
 • Facebook de Santa Tecla Tarragona
 • Twitter de Santa Tecla Tarragona

Santa Tecla

Santa Tecla
Esteu aquí: Inici Que la Tecla t'acompanyi Bases del concurs per a aspirants a mestres teclers
Santa Tecla

Bases del concurs per a aspirants a mestres teclers

L’Ajuntament de Tarragona, en el marc de Tarragona Cultura i amb el patrocini i la col·laboració d'Òptiques Teixidó, Tarragona 2017, el Patronat Municipal d'Esports, els Centres Cívics de Tarragona i l'EMT, convoca el Concurs per a aspirants a mestres teclers #QuelaTeclaTacompanyi, amb l'objectiu de fomentar la participació dels ciutadans durant la festa major. El concurs consta d’un total de 5 reptes, que proposen una sèrie de proves als participants, les quals formen part d’un entrenament que els durà a obtenir el títol de mestre tecler.

Per participar-hi, cal que seguiu les instruccions de cada repte i que en compartiu la imatge, el vídeo o el gif resultant a Twitter o Instagram, amb el hashtag #QuelaTeclaTacompanyi i esmentant @TGNcultura, o bé que els pengeu directament al mur de la pàgina de Facebook de Tarragona Cultura.

Els vídeos, imatges i gifs resultants dels diversos reptes es poden penjar entre el 5 i el 19 de setembre.
 

> Conegueu quins són els reptes aquí

Els premis

Entre les persones participants se sortejaran diversos premis. Caldrà participar en un mínim de 2 fases per entrar en el sorteig de 3 lots de mestre tecler i se sortejarà un premi especial, a més, entre aquells que completin 4 o 5 fases de l’entrenament.

Els 3 lots de mestre tecler estaran formats, cadascun, pels premis següents:

 • Premi Òptiques Teixidó: unes ulleres de sol exclusives d’aquestes òptiques situades al número 2 del carrer Rovira i Virgili de Tarragona
 • Premi Tarragona 2017: un lot de marxandatge dels Jocs Mediterranis, que et premetrà anar del tot equipat per a aquest esdeveniment
 • Premi Centres Cívics: inscripció gratuïta a 4 dels cursos formatius i de lleure que organitzen els Centres Cívics de Tarragona al llarg de l’any 2017
 • Premi EMT: 2 targetes de 20/90 perquè tu i un amic o una amiga pugueu gaudir, gratuïtament, de 20 viatges amb bus en 90 dies a comptar a partir de la primera validació
 • Una samarreta exclusiva #QuelaTeclaTacompanyi (edició limitada)


El premi especial del mestre tecler estarà format pels premis següents:

 • Premi Òptiques Teixidó: un telescopi Reflector Newton 130 per arribar a galàxies molt llunyanes, gentilesa d’aquestes òptiques tarragonines
 • Premi Tarragona 2017: un passi per a 2 persones a les piscines i gimnasos municipals durant tot un any
 • Premi EMT: 2 targetes de 50/45 perquè tu i un amic o una amiga pugueu gaudir, gratuïtament, de 50 viatges amb bus en 45 dies a comptar a partir de la primera validació
 • Una samarreta exclusiva #QuelaTeclaTacompanyi (edició limitada)


Aquelles persones que acompleixin des de 4 fases de l’entrenament entraran tant en el sorteig dels 3 lots de mestre tecler com en el sorteig del premi especial.

Bases generals del concurs

 • Podran participar en el present concurs totes aquelles persones físiques de divuit anys o més que no hagin estat implicades en la definició i/o preparació d'aquesta activitat.
 • Cada persona pot fer i etiquetar tants vídeos, imatges o gifs com vulgui, tot i que el sorteig es farà tenint en compte les persones participants i no les propostes enviades.
 • Els vídeos, imatges i gifs participants hauran d’haver estat realitzats expressament per l’autor i no s’han d’haver utilitzat anteriorment.
 • Només entraran a concurs els vídeos, imatges i gifs fets i etiquetats del 5 al 19 de setembre de 2016.
 • L’organització podrà deixar fora de concurs aquells vídeos, imatges o gifs que no responguin a la temàtica dels reptes. De la mateixa manera, podrà descartar aquelles propostes que presentin continguts ofensius, racistes o que incitin a la violència.
 • Els vídeos, imatges i gifs participants s'han de publicar a Instagram o a Twitter amb l'etiqueta #QuelaTeclaTacompanyi i esmenant @TGNcultura, o bé s’han de penjar al mur de Facebook de Tarragona Cultura (http://www.facebook.com/TGNcultura).
 • En cas que el sistema d’etiquetes tingui un funcionament irregular a Twitter o Instagram i/o hi hagi algun vídeo, imatge o gif que no aparegui al fil de l’etiqueta, l’organització no se’n farà responsable.
 • D’entre les persones que hagin presentat els vídeos, imatges i gifs, es farà un sorteig per adjudicar els 4 premis. Les persones que hagin acomplert un mínim de 2 fases entraran en el sorteig de 3 lots de mestre tecler. Aquelles persones que acompleixin des de 4 fases entraran tant en el sorteig dels 3 lots de mestre tecler com en el sorteig del premi especial.
 • Els guanyadors s’anunciaran el dia 21 de setembre durant l’acte del Cafè, copa i puro, que tindrà lloc a la plaça del Rei i, posteriorment, també a les xarxes socials de Tarragona Cultura i de Santa Tecla.
 • L’Ajuntament de Tarragona es reserva el dret de reproduir qualsevol de les imatges, vídeos i gifs presentats durant el període de promoció del concurs i podrà adaptar-los tecnològicament i adequar-los al format idoni per a la seva publicació. Posteriorment només ho farà prèvia autorització de l’autor.
 • Pel que fa a les propostes guanyadores, els seus autors cedeixen expressament a l’Ajuntament de Tarragona, de manera no exclusiva, els drets d’explotació de la propietat intel·lectual de les propostes que hagin presentat al concurs, de conformitat amb la vigent llei de propietat intel·ectual. Aquests drets comprenen, en particular, el dret de reproducció total o parcial, permanent o provisional, per qualsevol mitjà i en qualsevol forma; el dret de distribució; el dret de transformació, i el dret de comunicació pública en tot tipus de formats i suports presents i futurs, tant gràfics com audiovisuals i multimèdia, pel mitjà i canal que es considerin més convenients, incloses les plataformes en línia, webs corporatives i entorns 2.0.
 • La participació en el concurs suposa l’acceptació íntegra de totes les bases, així com la submissió expressa a les decisions interpretatives que en realitzi l’organització.
 • El període per participar-hi finalitza el 19 de setembre a les 23 h.

 

Organitza

Patrocina

Hi col·laboren

 


Santa Tecla

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1 - 43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat
Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Sobre aquest web - Avís legal