La Tuitaire Convidada

Santa Tecla Tarragona

Un any més us convidem a fer-vos seguidors del Twitter de Tarragona Cultura (@TGNcultura), on, entre altres continguts, podreu conèixer, mitjançant missatges de 280 caràcters, les recomanacions de la nostra Tuitaire Convidada, que enguany serà la Maria Roig Alsina. Distingireu els seus tuits perquè aniran signats amb les sigles MRA.

La Maria Roig Alsina és especialista en la recuperació, la restauració i la reutilització de pel·lícules domèstiques del segle XX. Aquest ofici el desenvolupa a Itàlia, on va estudiar la carrera i on ha treballat en arxius i festivals. Actualment, viu a Tarragona i és membre de l'equip de l'Escola de Lletres, de la qual també porta la gestió, i on imparteix classes de creació literària. A més, és una de les impulsores del Festival Ja Veus, del qual és cap de comunicació. La seva feina va a cavall entre la comunicació, les lletres i el cinema, i concretament se centra en l'escriptura de guions. Ha estat guionista i directora de diversos documentals amb imatges d'arxiu premiats a diversos festivals, com Uncertain timesCinc Batalles, Baix a Mar o Dalí, emperador de l'acció. Ara mateix està treballant en la realització de dos documentals i està començant la preproducció d'un de tercer a cavall entre Tarragona i Itàlia.

square_img
25/09/2020

Tarragona ha viscut unes festes de Santa Tecla reeixides i corresponsables

L'alcalde, Pau Ricomà, es mostra molt satisfet i agraït amb tota la ciutadania

Vegeu-ne més
square_img
24/09/2020

Acte simbòlic dels Pilars Caminant

Membres dels pilars de les quatre colles castelleres de Tarragona despleguen lones gegants al balcó de l'Ajuntament

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2020

Ricomà: "La pregonera de Santa Tecla 2020 és una gran ambaixadora de la nostra ciutat"

L’acte del Pregó i el premi El Balcó marquen una “atípica però inoblidable festa major”

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2020

L'Ajuntament de Tarragona restringirà l'accés a la Part Alta per impedir festes alternatives aquesta nit i la vigília de Santa Tecla

Aquest dilluns i dimarts s'eliminaran els aparcaments de la Rambla Vella i Via de l'Imperi i als pàrquings municipals de Saavedra i Torroja només podran accedir les persones abonades

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!