El cartell

Santa Tecla Tarragona

La imatge gràfica de Santa Tecla 2021 ha estat creada per la dissenyadora gràfica Itziar Solla Garmendia, i per l'il·lustrador i dissenyador gràfic Pau Santanach Carreras.

Amb motiu del 30è aniversari de la creació del Retaule de Santa Tecla per part de l’Esbart Santa Tecla, s’ha volgut representar la figura de la santa. El vestit blanc i el gest de la mà son característics del ball que cada any es representa a l’interior de la Catedral de Tarragona.

La textura que fa la rosassa de la Catedral i els colors simbolitzen l’alegria de la festa. L’autora tarragonina Itziar Solla ja va dissenyar la imatge de Santa Tecla l’any 2015. En aquella ocasió el protagonisme el va tenir el Drac de Sant Roc. 

 

                                       

 

                                       

square_img
18/09/2021

Continua la XVIII Marató de Donació de Sang de Santa Tecla

S'allargarà fins a les 21 h d'avui al recinte Firal del Palau de Congressos.

Vegeu-ne més
square_img
17/09/2021

La plaça de la Font es prepara per acollir el retorn del Seguici

Seguint la línia encetada al 2019, ciutadania escollida per sorteig i representants del Consell Municipal d'Infants podran seguir des d'un balcó de l'Ajuntament les Tandes de Lluïment

Vegeu-ne més
square_img
16/09/2021

El Komando Nits Q sortirà al carrer les principals nits de Santa Tecla

Els dies 20 i 22 de setembre aquest grup d'agents de salut tornarà a conscienciar el jovent dels riscos associats als consums de drogues i les conductes sexistes

Vegeu-ne més
square_img
15/09/2021

Antoni Arola il·lumina Tarragona amb una instal·lació artística que commemora els 700 anys de Santa Tecla

La Llum de Santa tecla es podrà veure per diversos indrets de la ciutat del 15 al 18 de setembre a partir de les 21 h

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!