Esteu aquí: Inici Cultura i festes Festes i cultura popular Setmana Santa Professó del Sant Enterrament

Professó del Sant Enterrament

Què
Cultura popular i festes
Quan
30/03/2018 a 16:00 a
31/03/2018 a 01:30
Programació
Setmana Santa
On
Plaça del Rei i diversos carrers del Casc Antic
Organitzat per 
Congregació de La Sang
Afegeix a la teva agenda...

Professó del Sant Enterrament, declarada Element Festiu Patrimonial d'Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya i organitzada per la Congregació de La Sang.

Horaris:

16 h Recollida dels Passos. Sortida dels Armats que es dirigiran a fer els acataments als passos de les diferents confraries i germandats que participaran a la processó, situats en diferents espais de la ciutat. A continuació els passos, segons el Pla de Recollida, es dirigiran cap a la plaça del Rei.

19.30 h Processó del Sant Enterrament. Sortirà de l'església de Natzaret amb l'assistència de totes les confraries, gremis, congregacions i germandats de la ciutat amb els seus respectius passos.

Itinerari: Plaça del Rei, Portella, passeig de Sant Antoni, portal de Sant Antoni, plaça de Sant Antoni, Descalços, plaça de la Pagesia, Arc de Sant Llorenç, Sant Pau, Pla de Palau, Mare de Déu del Claustre, Escrivanies Velles, Pla de la Seu, Les Coques, Pare Iglesias, Merceria, plaça de les Cols, Major, baixada de la Misericòrdia, plaça de la Font, Sant Fructuós, Comte de Rius, Rambla Nova, Sant Agustí, Rambla Vella, Sant Oleguer, baixada de la Pescateria, Sant Hermenegild i plaça del Rei.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Professó del Sant Enterrament
Segells de reconeixement d’administració oberta