Esteu aquí: Inici Què fem Agenda Tardor literària 2022 Presentació del llibre Tots els noms d'Helena de Maria de la Pau Janer

Presentació del llibre Tots els noms d'Helena de Maria de la Pau Janer

Una novel·la captivadora plena d’emocions, personatges inoblidables, episodis de la història mítica, escenaris clàssics i molta èpica.

L’Eva, una actriu intensament entregada a la seva feina, interpreta el paper de la seva vida, un personatge que la captiva tant com la intimida: Helena de Troia. Però sembla que Helena i el seu fat s’han apoderat de la pel·lícula i durant el rodatge tot són dificultats. Els actors i els tècnics involucrats al film hauran d’afrontar fets terribles que els portaran al límit i els obligaran a qüestionar-se moltes coses.

Quan tot sembla perdut, una trobada imprevista els durà a emprendre un viatge que els podria canviar la vida. Aquesta aventura, però, posarà a prova els vincles i les complicitats que han anat teixint arran dels problemes que han hagut d’afrontar plegats.

En aquesta apassionant novel·la, Maria de la Pau Janer revisita la Ilíada posant la mirada en les seves protagonistes femenines i reivindicant-les. Alhora, lliga aquest poema èpic amb l’època actual a través d’una història trepidant i emotiva plena de solidaritat i coratge.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Presentació del llibre Tots els noms d'Helena de Maria de la Pau Janer
Què
Lletres
Quan
27/10/2022 19:00 to 20:00
Localització
Preu
Entrada lliure
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta