• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Què fem Notícies La Casa de les Lletres organitza la Tardor Literària 2014 amb una vuitantena d'activitats

La Casa de les Lletres organitza la Tardor Literària 2014 amb una vuitantena d'activitats

La Casa de les Lletres organitza la Tardor Literària 2014 amb una vuitantena d'activitats Imatge de la roda de premsa de presentació de la Tardor LIterària 2014
Gairebé 40 entitats i organismes de la ciutat hi col·laboren
14/10/2014

Dotze anys després de la primera Tardor Literària, l’any 2002, l’Ajuntament de Tarragona, segueix apostant per la literatura i les lletres de la ciutat i organitza una sèrie d’actes al voltant de la convocatòria dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona. Enguany la Tardor s’ha organitzat i es presenta des de la Casa de les Lletres i ja s’amplia a dos mesos (de mitjan octubre a mitjan desembre), amb una vuitantena d’activitats organitzades per 37 entitats i organismes de la ciutat, que ofereixen una intensa i variada programació.

D’entre les nombroses activitats n’hi ha de dedicades a donar a conèixer i per tant a presevar el patrimoni literari, com totes les que giren al voltant de la celebració del 400 aniversari de l’edició del Quixot apòcrif a Tarragona, o una nova edició de la Ruta Pin i Soler, a càrrec de l’APELLC i Imaginautes. A banda, hi ha tota l’activitat formativa en creació literària, que organitza l’Escola de Lletres i que enguany arriba per primer lloc a Torreforta. Així mateix, també s’inclouen les activitats adreçades a estimular la lectura, sobretot organitzades des de les biblioteques de la ciutat.

D’altra banda també hi ha tota l’activitat que gira al voltant dels premis literaris, tant els que convoquen, des de fa anys, l’Ajuntament de la ciutat, Òmnium Cultural del Tarragonès i el CNLT, com els més nous joves.lit, que convoca l’APELLC. Hi ha les activitats destinades a donar a conèixer l’obra de diferents autors, com les lectures dramatitzades que tindran lloc al Teatre El Magatzem, o les lectures poètiques, que tindran com a escenari el Cafè Metropol, dins el cicle Hipermetropoesia. Així com una bona oferta de programes radiofònics dedicats a la literatura; així com presentacions de llibres o de documentals, reflexions, conferències, etc.

arxivat sota: ,

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona
Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat
Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal