Esteu aquí: Inici Què fem Notícies Notícies 2015 L’autor de “La decisió de Manperel”, Jordi de Manuel, presenta aquest dijous el seu llibre a Tarragona

L’autor de “La decisió de Manperel”, Jordi de Manuel, presenta aquest dijous el seu llibre a Tarragona

L’autor de “La decisió de Manperel”, Jordi de Manuel, presenta aquest dijous el seu llibre a Tarragona

"La decisió de Manperel" és l'obra guanyadora del XXIII Premi Ciutat de Tarragona de novel·la Pin i Soler 2013
L’autor de “La decisió de Manperel”, Jordi de Manuel, presenta aquest dijous el seu llibre a Tarragona Jordi de Manuel, autor de La decisió de Manperel
09/10/2013

El guanyador del XXIII Premi Ciutat de Tarragona de novel·la Pin i Soler 2013, Jordi de Manuel, serà a Tarragona aquest dijous 10 d'octubre per presentar el seu llibre La decisió de Manperel.

Al les 13.30 h, de Manuel mantindrà una trobada col·loqui amb els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat de l’IES Martí Franquès per parlar de la seva novel·la i la relació amb les matemàtiques. L’acte, que tindrà lloc al mateix institut, és obert a tothom.

A les 18 h, l'escriptor es traslladarà a la Biblioteca Pública on durà a terme una conversa amb els alumnes de l’Escola de Lletres, membres del Club de Lectura i usuaris de la Biblioteca Pública.

Tot seguit, a les 20 h, la llibreria La Capona acollirà la presentació pública de La decisió de Manperel, que anirà a càrrec de l'escriptor Xulio Ricardo Trigo.

Víktor Nikolàievitx Manperel és un matemàtic que ha resolt un dels Set Problemes del Mil·leni, fet que li ha valgut rebre la prestigiosa Fields Medal. Manperel renuncia al premi i decideix viatjar amb la seva mare a una misteriosa illa àrtica. És allà on coneix Kiril Bonotov, el carter de la petita illa, que li va portant una sèrie de gravacions del seu difunt pare. Els enregistraments l'ajudaran a descobrir el significat del seu talent i el motiu d'haver estat escollit per a una missió especial: desxifrar els enigmes que permeten comprendre l'univers. Haurà de prendre una decisió que pot afectar a tota la humanitat.

Segells de reconeixement d'administració oberta