Esteu aquí: Inici Què fem Notícies Notícies 2015 Presentació del llibre "Vi bo i altres contes", 16èPremi Tinet

Presentació del llibre "Vi bo i altres contes", 16èPremi Tinet

Presentació del llibre "Vi bo i altres contes", 16èPremi Tinet

El recull de contes de Vicent Enric Belda i altres 14 autors es va fer a la Llibreria de La Rambla.
Presentació del llibre "Vi bo i altres contes", 16èPremi Tinet Porta del llibre "Vi bo i altres contes", premi Tinet 2012-2013
22/11/2013

Vi bo i altres contes, de Vicent Enric Belda i altres 14 autors, es presenta el dia 24 de novembre a la Llibreria de la Rambla. A l’acte hi va assistir la tinent d’alcalde de Cultura, Begoña Floria, el guanyador del 16è Premi Tinet 2012-2013, Vicent Enric Belda i alguns dels finalistes. La presentació anirà a càrrec de l’escriptor Àngel-Octavi Brunet. La resta dels autors finalistes del llibre, són: Miguel Ángel Molina Suárez (Miami Platja), Jesús Pacheco Julià (St. Celoni), Joan Santanach i Suñol (Barcelona), Neus Cáceres i Casademunt (St. Pol de Mar), Magdalena Paüls i Obré (Barcelona), Joan Rioné Tortajada (Tarragona), Josep Martínez Lladó (Torelló), Maria Pérez García-Baquero (Vic), Jordi Vinyals Ferré (La Selva del Camp), Esther Blanco Ribot (Girona), Aina Santamaria Puga (Alacant), Carles Castell Puig (St. Cugat del Vallès), Núria Martí Constans (Girona) i Anna Maria Andevert Llurba (Blancafort).

Vicent Enric Belda (Agullent, la Vall d’Albaida, 1962). Compagina el treball docent amb el de l'escriptura. Ha guanyat el Premi Samaruc amb L'estirp de l'horror (Edicions Bromera, 1997) i el Premi Vicent Silvestre de narrativa infantil 2006 per La llegenda de l'amulet de jade (Edicions Bromera, 2007), que també va ser escollida per als White Ravens 2008, la selecció que fa la biblioteca de Munic de les obres infantils i juvenils més destacades d'arreu del món. Amb El secret de Meritxell (Edicions Bromera, 2011) va guanyar per segona vegada el Premi Vicent Silvestre de narrativa infantil 2010 i també el Premi Samaruc de literatura infantil 2012. L'any 2012 guanyà el XVII Premi Bancaixa de narrativa juvenil amb la novel.la Les ombres del bosc (Edicions Bromera, 2013). A hores d’ara, enllesteix la publicació de Deus ex machina. Història de Sam, una novel.la juvenil de ciència-ficció. També ha obtingut altres diferents reconeixements com el de ser seleccionat al 14è Premi de narrativa curta per internet Tinet, dels Premis Ciutat de Tarragona amb el conte La foguera de Max Brod, publicat a Matí i altres contes, per Cossetània Edicions.

En aquest enllaç trobareu la informació sobre la presentació:

Notícia Tac 12

Segells de reconeixement d’administració oberta