Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2019 Des d’avui i fins al 14 de novembre es pot visitar l’exposició "Brossa polièdric" a la Casa de les Lletres

Des d’avui i fins al 14 de novembre es pot visitar l’exposició "Brossa polièdric" a la Casa de les Lletres

Des d’avui i fins al 14 de novembre es pot visitar l’exposició "Brossa polièdric" a la Casa de les Lletres

Amb motiu del centenari del naixement del poeta de Vic
30/10/2019

Amb motiu del centenari del naixement del poeta Joan Brossa (Vic, 1919 – Barcelona, 1998), i en el marc de les moltes activitats que tindran lloc en diferents espais de la ciutat, aquests propers dies es podrà visitar l’exposició "Brossa polièdric", a la seu de la Casa de les Lletres (Antic Ajuntament, carrer Major, 39).

L’exposició, produïda pel Departament de Cultura de la Generalitat, arriba a la nostra ciutat gràcies a la col·laboració de la Biblioteca Pública de Tarragona i la Casa de les Lletres. Concebuda per Judith Barnés, és una proposta divulgativa pensada especialment per a ser exposada a biblioteques amb la voluntat de donar a conèixer la trajectòria vital i professional del poeta. El conjunt vol penetrar en el procés creatiu de l’autor i fer entendre la seva producció com un tot indissoluble que defuig de qualsevol etiqueta.

L’exposició consta d’un llibre gegant, tres daus i deu plafons, i permet que el públic pugui interactuar-hi.

Per als que assisteixen a alguna de les altres activitats brossianes organitzades per la Biblioteca Pública, l’exposició pot ser un bon complement. Amb tot, es pot visitar de manera independent. Els horaris de visita són, de dilluns a divendres, de 15 a 21 h.

Segells de reconeixement d’administració oberta