• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura

Arriba el cap de setmana del Dixie!

Arriba el cap de setmana del Dixie! Encara hi ha invitacions disponibles per al concert d'OSister al Teatre Metropol dissabte 28 de març
Amb música, balls i vermuts per a tots els gustos
27/03/2015

Al llarg del cap de setmana arriba el gruix d’actes del Festival Internacional de Dixieland de Tarragona als prinicpals escenaris d’aquest esdeveniment, com són el Dixie al carrer, els Dixie&vermut, els Vespres Dixie o el Dixie en família. En aquests dos darrers dies de festival passen a l’acció els agents actius de la ciutat que el fan possible com són els músics, les associacions, els locals, entitats, etc..que treballen i donen suport una vegada més a un esdeveniment que ja forma part de l’agenda dels tarragonins i tarragonines.

Seguint aquest exemple són d’especial interès els vermuts de les colles, com el de dissabte a la de la plaça del Fòrum itinerant fins a davant el local de la Colla Xiquets de Tarragona, a partir de les 11.30h amb la Stromboli Jazz Band o el de diumenge a les 13h que es farà davant la Colla Jove Xiquets de Tarragona amb l’actuació de Tres Quarts de Swing.

Dissabte al migdia l’agenda del Dixie també seguirà, entre molts d’altres actes, amb un curs intensiu de quatre hores sobre Lindy hop Swing Fast a la Sala Zero, a partir de les 14.45h. Ja per la tarda, a partir de les 18h, la música baixarà a la Capsa de Música amb el concert de Xavier Pié Trio o el Sabina Witt Trio a partir de les 20h al Teatre Magatzem, un repertori dels grans del jazz a partir d’una veu, un piano i un contrabaix que no ens deixaran indiferents; o si volem l’opció d’un bon trompetista podrem anar al Bebop a partir de les 20.30h per escoltar Raynald Colom Quartet.

La nit de dissabte compta amb tres concerts destacats com són O sister!Spooky sessions al Teatre Metropol; Biel Ballester Trio al Cafè Metropol o la Fundación Tony Manero a la Sala Zero i molts d’altres petits concerts en diferents locals, bars i restaurants de la ciutat.

De diumenge cal destacar el Pícnic Dixie al Parc de l’Amfiteatre, que clourà el festival amb l’actuació de Pixi Dixi i el Gran Morrison.

Recordem que podeu trobar el programa definitiu a l’agenda del web del Dixie i que cal que tingueu en compte que no tots els suports comunicatius tindran la mateixa informació, per tant us recomanem que seguiu el següent enllaç, i l'app Tarragona Agenda Cultural

> Accés a tota la programació


Dixie Land

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1 - 43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat
Inici - Contactar amb l'Ajuntament - Sobre aquest web - Avís legal