• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura

El Dixie engega demà amb la música de Small River Dixie i el ball de TGN Swing des del trenet turístic

El Dixie engega demà amb la música de Small River Dixie i el ball de TGN Swing des del trenet turístic Imatge del Dixie sobre Rodes de 2016 (foto: Laia Díaz)
A partir de dimarts 4 d’abril, i fins diumenge dia 9, la música dixie, el ball swing i les veus femenines més famoses del jazz clàssic, ressonaran per la ciutat amb motiu del 23è Festival Internacional de Dixieland de Tarragona.
03/04/2017

 

Demà el festival arrenca amb un acte ben original de presentació que es fa per segon any consecutiu, i és que a partir de les 18.30 h i arribant 19.30 h a la Rambla Nova, els Small River Dixie posaran música al trenet turístic, mentre que els de TGN Swing els aniran acompanyant i ballant en les diferents parades que realitzi el trenet.

Així mateix, una estona més tard a les 20 h, tindrà lloc el concert inaugural del Festival al Teatre Tarragona. Amb Saphie Wells & the Swing Cats, que compten amb la participació del grup de ball Swing Maniacs, presentaran un repertori de swing que recorda temes clàssics del jazz en format acústic i original. I l’endemà a les 21 h tornarà a ser a la ciutat Andrea Motis, que presentarà el seu darrer treball al Teatre Tarragona junt amb Joan Chamorro Quartet, Emotional Dance; una nova joia musical fruit del seu talent innat i que l’han convertida en un dels fenòmens més sorprenents del jazz europeu en molt de temps.

Al llarg de la setmana hi ha un munt de propostes més, totes elles interessants per sortir al carrer ballant al ritme de dixie! Podeu consultar tota la programació al llibret.


Dixie Land

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1 - 43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat
Inici - Contactar amb l'Ajuntament - Sobre aquest web - Avís legal