• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura

Alta participació en la convocatòria per incloure actes al Dixieland 2016

El certamen se celebrarà enguany del 16 al 20 de març
20/01/2016

La convocatòria per participar al Festival Internacional Dixieland de Tarragonade 2016, que enguany se celebrà del 16 al 20 de març, ha rebut 40 propostes d’actes d’entitats i locals de la ciutat per tal d’incorporar-se directament a la programació d’enguany, en la convocatòria que va estar oberta fins el passat 8 de gener.

Per altra banda, s’han rebut també 17 propostes de projectes que opten a ajuts econòmics. Aquestes propostes seran estudiades i valorades avui mateix pel jurat del Festival, format per un representant de l’Escola Municipal de Música, un representant de l’Associació de Músics de Tarragona, un artista representant de l’associació Tarragona Swing, un tècnic municipal del departament de Cultura del mateix Ajuntament així com el director artístic del Festival, Kiko Colmenar.

Segons la consellera de Cultura, Begoña Floria “el número de propostes rebudes a la convocatòria oberta demostra la bona acollida que té el festival entre la ciutadania, un festival fet conjuntament cada cop més amb la gent i per a la gent de Tarragona”. Tal i com s’ha pogut observar en les dues edicions anteriors en les que l’Àrea de Cultura ja ha optat per aquest model, les propostes rebudes busquen incorporar, a banda de la música, altres disciplines artístiques al festival, per tal d’ampliar i millor la qualitat d’aquest esdeveniment. 


Dixie Land

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1 - 43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat
Inici - Contactar amb l'Ajuntament - Sobre aquest web - Avís legal