• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura

La Sant Andreu Jazz Band serà al Festival Internacional de Dixieland per celebrar el seu 10è aniversari

Paral·lelament s’han acceptat deu projectes per al programa d’actes que s’està perfilant
03/02/2016

Amb el Festival Internacional de Dixieland coent-se i el programa ja perfilant els darrers detalls, cal avançar que la Sant Andreu Jazz Band serà el proper 18 de març al Teatre Tarragona a les 21h i del qual ja es posen a venda les entrades. D’altra banda, finalment han estat deu les propostes acceptades que rebran la quantitat econòmica proposada per dur-les a terme, de les disset que en un principi es van presentar. I són: la Cooperativa Obrera Tarraconense, l’aMt, la Colla Jove Xiquets de Tarragona, Vortex, la Cantonada, Museum, TGN Swing, el Feriante, Premium Club i la Colla Xiquets de Tarragona; ja que tots ells han presentat una acció, una activitat o una sèrie d’actes que encaixen perfectament amb la programació d’enguany.

Fent aquesta tria, que s’obre no només a agents culturals sinó també a entitats i espais d’oci, s’aconsegueix una major implicació i treball per part de tota la ciutadania. Entre tots es fa més gran, més rellevant, el Festival. Enguany és la tercera edició amb aquest nou model, que ha incentivat clarament la col·laboració entre entitats i sales i que alhora ens apropen més varietats musicals tant d’estil com de format, i aconseguint més transparència i equitat.

2006-2016, Sant Andreu Jazz Band 10 anys

I en el marc d’aquest festival no hi pot faltar la Sant Andreu Jazz Band, que a més enguany celebra la seva primera dècada. Deu anys d'il·lusió, de treball i de resultats màgics constatats en sis enregistraments en format CD i DVD i set discos sorgits en el si de la col·lecció Joan Chamorro presenta protagonitzats per alguns dels joves talents de la Sant Andreu Jazz Band: Andrea Motis, Eva Fernández, Magalí Datzira, Rita Payés, Marc Martín, Joan Mar Sauqué i el projecte La Màgia de la Veu. Més de 50 joves entre 7 i 20 anys han passat per l'orquestra.

La banda ha protagonitzat el documental Sant Andreu Jazz Band. A Film About Kids and Music, dirigit per Ramon Tort, premiat arreu del món, i ja ha trepitjat escenaris mítics com el Palau de la Música Catalana, el Liceu i L'Auditori; també ha tocat en festivals fora de Catalunya (Suïssa, Marciac, Aix-en-Provence, Torreilles, Châteauneuf-du-Faou, Muel, Xàbia, Teulada i molts més) i ha estat acompanyada de grans mestres del jazz com els saxofonistes Scott Hamilton, Perico Sambeat, Dick Oatts, Jesse Davis, Scott Robinson, Luigi Grasso, Joel Frahm, els trompetistes Terell Stafford, Jon-Erik Kelsso, Ricard Gili, Josep Maria Farràs i Matthew Simon, els trombonistes Wycliffe Gordon, Toni Belenguer, John Allred, els clarinetistes Bobby Gordon o Kenn Peploswky i els seus col·laboradors habituals Ignasi Terraza, Josep Traver i Esteve Pi.

>Les entrades per a la Sant Andreu Jazz Band es podran adquirir a partir del proper dimecres 10 de febrer a les taquilles del Teatre Metropol i a través del web dels Teatres de Tarragona a un preu d’entre 15 i 16€.

Dixie Land

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1 - 43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat
Inici - Contactar amb l'Ajuntament - Sobre aquest web - Avís legal