• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura

Oberta la inscripció per participar al Festival Dixieland 2018

Oberta la inscripció per participar al Festival Dixieland 2018 Foto: Laia Díaz
En aquesta edició s’han obert convocatòries per a projectes culturals singulars i per a propostes d’actes per a la programació
10/01/2018


Ja és obert el termini d’inscripció per participar en el Festival Dixieland, que tindrà lloc del 25 al 30 d’abril de 2018. Es podran rebre propostes per als dies del Festival i també per al cap de setmana del 21 i 22 d’abril, que seran considerades com a actes previs. En aquesta edició s’han obert dues convocatòries: projectes culturals singulars i propostes d’actes per a la programació.


La convocatòria per a projectes culturals singulars és oberta a entitats i col·lectius, legalment constituïts, que presentin una proposta cultural singular que tingui com a eix principal la música i que busqui incorporar altres disciplines artístiques i/o altres activitats de col·lectius culturals i socials de la ciutat. L’estil musical haurà d’estar relacionat preferiblement amb el jazz tradicional de principis del s. XX i, específicament per a aquesta edició, tenint en compte la influència de la trompeta al món del Jazz. Les propostes s’han de presentar abans del dimecres 31 de gener a les 14 h.

Les propostes d’actes per incloure al programa del Festival Dixieland 2018 poden fer-les locals, sales, bars i entitats legalment constituïdes que hi vulguin participar. L’estil musical haurà d’estar relacionat amb el jazz tradicional de principis dels S. XX i, per aquesta edició, amb la influència de la trompeta al món del Jazz. Les propostes també cal presentar-les abans del dimecres 31 de gener a les 14h.

Els interessats poden fer les sol·licituds a través de la web etràmits de l’Ajuntament. Enllaços directes a les inscripcions pel Festival Dixieland 2018:

> Inscripció de propostes

> Inscripció de projectes

 


Dixie Land

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1 - 43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat
Inici - Contactar amb l'Ajuntament - Sobre aquest web - Avís legal