A la venda les entrades pels tres grans concerts del Metropol del Festival Dixieland

Festival Dixieland Tarragona

Es poden comprar individualment o adquirir l’Abonament Dixie

13/03/2014

 

Avui dijous 13 de març es posen a la venda les entrades pels tres grans concerts del Festival Internacional de Dixieland de Tarragona al Teatre Metropol, que són Randy Greer Quintet; Roger Benet i la Vicens Martín Dream Big Band i en tercer lloc, Xavi Torres Trio Feat: Perico Sambeat i Llibert Fortuny. Amb aquests caps de cartell de reconegut prestigi, l’Ajuntament fa la seva aportació al Festival que aglutina tan el concepte internacional, amb Randy Greer, com el foment de la producció local, amb els tarragonins Roger Benet o Xavi Torres, entre d’altres.

Les entrades per a aquests tres concerts de pagament es poden adquirir a través de les taquilles del Teatre Metropol, Tarracoticket i Atrapalo. El preu dels concerts és de 14 € pel de Randy Greer i 12 € pels altres dos, però també hi ha disponible l’Abonament Dixie per assistir als tres espectacles, per un preu únic de 28 €.

Els concerts

Randy Greer Quintet serà el primer a actuar al Teatre Metropol dins el Festival i ho farà el proper dijous 10 d’abril a les 20 h. El cantant nord-americà és un dels cantants més sòlids del jazz i influenciats per aquest món, ja que és nét del bateria de Duke Ellington, Sonny Greer; i ho fa seguint el llegat, la veu i l’estil de Nat King Cole.

El segon Gran Concert al Teatre Metropol anirà a càrrec de Roger Benet i la Vicens Martín Dream Big Band, que es podrà veure l’endemà, el divendres 11 a les 20 h i que ofereixen la veu i la música respectivament, presentant un concert únic i explosiu que situarà en una mateixa escena les cançons del nou disc del particular creador tarragoní, Ciutòpolis.

Finalment, el tercer concert del Metropol, serà a càrrec de Xavi Torres Trio Feat: Perico Sambeat i Llibert Foruny, el 12 d’abril a les 20 h, que presentaran un concert especialment creat pel Festival i on el més espectacular serà veure aquest jove pianista tarragoní, Xavi Torres, acompanyat dels reconegudíssims saxofonistes Sambeat i Fortuny.

 

 

 

 

 

 

 

square_img
23/04/2019

El Festival Dixieland comença dijous amb música i ball a la Rambla Nova

Fins al 30 d’abril la ciutat s’omplirà d’activitats per fer un viatge als orígens del Dixieland

Vegeu-ne més
square_img
01/04/2019

El Festival Dixieland celebra 25 anys i proposa un viatge als seus orígens

Del 25 al 30 d'abril la ciutat s'omplirà d'activitats al voltant de la música jazz

Vegeu-ne més
square_img
30/04/2018

Els grups locals se sumen a la celebració del Dia Internacional del Jazz

Llista de grups participants als actes del dia 30 d'abril

Vegeu-ne més
square_img
30/04/2018

Avui és el Dia Internacional del Jazz

Entitats i establiments que han col·laborat amb el Festival Internacional de Dixieland 2018

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Agenda oficial de tots els actes culturals que la ciutat de Tarragona ofereix dia a dia, amb el programa complet i actualitzat dels esdeveniments més destacats: temporades dels Teatres de Tarragona, Festival Internacional de Dixieland, Tarraco Viva, Concurs Internacional de Focs Artificials, Festival d'Estiu, Sant Magí­, Santa Tecla, Concurs de Castells, Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, etc.