A la venda les entrades pels tres grans concerts del Metropol del Festival Dixieland

Festival Dixieland Tarragona

Es poden comprar individualment o adquirir l’Abonament Dixie

13/03/2014

 

Avui dijous 13 de març es posen a la venda les entrades pels tres grans concerts del Festival Internacional de Dixieland de Tarragona al Teatre Metropol, que són Randy Greer Quintet; Roger Benet i la Vicens Martín Dream Big Band i en tercer lloc, Xavi Torres Trio Feat: Perico Sambeat i Llibert Fortuny. Amb aquests caps de cartell de reconegut prestigi, l’Ajuntament fa la seva aportació al Festival que aglutina tan el concepte internacional, amb Randy Greer, com el foment de la producció local, amb els tarragonins Roger Benet o Xavi Torres, entre d’altres.

Les entrades per a aquests tres concerts de pagament es poden adquirir a través de les taquilles del Teatre Metropol, Tarracoticket i Atrapalo. El preu dels concerts és de 14 € pel de Randy Greer i 12 € pels altres dos, però també hi ha disponible l’Abonament Dixie per assistir als tres espectacles, per un preu únic de 28 €.

Els concerts

Randy Greer Quintet serà el primer a actuar al Teatre Metropol dins el Festival i ho farà el proper dijous 10 d’abril a les 20 h. El cantant nord-americà és un dels cantants més sòlids del jazz i influenciats per aquest món, ja que és nét del bateria de Duke Ellington, Sonny Greer; i ho fa seguint el llegat, la veu i l’estil de Nat King Cole.

El segon Gran Concert al Teatre Metropol anirà a càrrec de Roger Benet i la Vicens Martín Dream Big Band, que es podrà veure l’endemà, el divendres 11 a les 20 h i que ofereixen la veu i la música respectivament, presentant un concert únic i explosiu que situarà en una mateixa escena les cançons del nou disc del particular creador tarragoní, Ciutòpolis.

Finalment, el tercer concert del Metropol, serà a càrrec de Xavi Torres Trio Feat: Perico Sambeat i Llibert Foruny, el 12 d’abril a les 20 h, que presentaran un concert especialment creat pel Festival i on el més espectacular serà veure aquest jove pianista tarragoní, Xavi Torres, acompanyat dels reconegudíssims saxofonistes Sambeat i Fortuny.

 

 

 

 

 

 

 

square_img
18/03/2024

Tarragona serà el gran escenari del Dixieland durant quatre dies intensos del mes d’abril

Serà del 25 al 28 d’abril i amb gairebé cinquanta actuacions

Vegeu-ne més
square_img
02/02/2024

El Festival Dixieland 2024 torna al carrer

A banda de la programació oficial, l’Ajuntament obre enguany una nova convocatòria per a la participació de restauradors i establiments

Vegeu-ne més
square_img
11/05/2023

Carlos Sarduy i el Picnic Dixie protagonitzen l’últim cap de setmana del Dixieland

La Rambla Music Big Band i la Jove TGN Big Band & Sheila Trujillo seran els encarregats de posar punt i final al 28 Festival de Jazz de Tarragona

Vegeu-ne més
square_img
05/05/2023

La Hip Hop Brass Collective amb els rapers Rodrigo Laviña i Cecé, protagonistes del segon cap de setmana Dixieland

Diumenge, el grup revelació femení Faneka presenta el seu segon àlbum a la Capsa de Música

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Agenda oficial de tots els actes culturals que la ciutat de Tarragona ofereix dia a dia, amb el programa complet i actualitzat dels esdeveniments més destacats: temporades dels Teatres de Tarragona, Festival Dixieland Tarragona, Tarraco Viva, Concurs Internacional de Focs Artificials, Festival d'Estiu, Sant Magí­, Santa Tecla, Concurs de Castells, Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, etc.