Aquest dimecres a la tarda, inauguració del Festival Dixieland a tot tren

Festival Dixieland Tarragona

A la nit, Marina & The Kats i Juli Aymi protagonitzaran el concert inaugural al Bar del Metropol

16/03/2016

Aquest dimecres 16 de març donem oficialment la benvinguda al 22è Festival Internacional Dixieland de Tarragona. Més de 100 actes en 5 dies de música swing i jazz amb veu i sonoritat europea de la primera meitat del segle XX.

L’acte inaugural serà a les 19.30 h a la Rambla Nova, davant del Teatre Metropol, on l'Small River Dixie i el ball del swing prendran el protagonisme. Una hora abans, a les 18.30 h des de la plaça de la UNESCO, els músics i ballarins de TGN Swing pujaran al Tàrraco Tren Turístic per acompanyar a tots els amanst de la música dixie que vulguin fer una visita turística diferent a la nostra ciutat al compàs del saber fer de l'Small River Dixie. 

Així mateix, a partir de les 19 h, a la Cooperativa Obrera, s’inaugurà l’exposició de cartells dels diferents anys de festival i una jam oberta al Cafè La Cantonada.

A la nit, a les 21.30 h, la música es traslladarà al Bar del Teatre Metropol on Marina & The Cats + Juli Aymí al clarinet interpretaran la seva música més ballable a l’estil lindy hop en el que serà el concert inaugural del Festival.

Al llarg de la setmana hi haurà molt bones propostes per escoltar música en diferents moments i locals del dia i el divendres 18 a les 21 h al Teatre Tarragona serà el torn de la Sant Andreu Jazz Band amb el seu concert de celebració dels 10 anys.


> Consulteu la programació a dixieland.tarragona.cat

square_img
01/04/2019

El Festival Dixieland celebra 25 anys i proposa un viatge als seus orígens

Del 25 al 30 d'abril la ciutat s'omplirà d'activitats al voltant de la música jazz

Vegeu-ne més
square_img
30/04/2018

Els grups locals se sumen a la celebració del Dia Internacional del Jazz

Llista de grups participants als actes del dia 30 d'abril

Vegeu-ne més
square_img
30/04/2018

Avui és el Dia Internacional del Jazz

Entitats i establiments que han col·laborat amb el Festival Internacional de Dixieland 2018

Vegeu-ne més
square_img
23/04/2018

Dimecres arrenca el 24è Festival Internacional Dixieland Tarragona

L’edició d’aquest any està dedicada a l’univers sonor de la trompeta

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Agenda oficial de tots els actes culturals que la ciutat de Tarragona ofereix dia a dia, amb el programa complet i actualitzat dels esdeveniments més destacats: temporades dels Teatres de Tarragona, Festival Internacional de Dixieland, Tarraco Viva, Concurs Internacional de Focs Artificials, Festival d'Estiu, Sant Magí­, Santa Tecla, Concurs de Castells, Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, etc.