El Dixie engega demà amb la música de Small River Dixie i el ball de TGN Swing des del trenet turístic

Festival Dixieland Tarragona

A partir de dimarts 4 d’abril, i fins diumenge dia 9, la música dixie, el ball swing i les veus femenines més famoses del jazz clàssic, ressonaran per la ciutat amb motiu del 23è Festival Internacional de Dixieland de Tarragona.

03/04/2017

 

Demà el festival arrenca amb un acte ben original de presentació que es fa per segon any consecutiu, i és que a partir de les 18.30 h i arribant 19.30 h a la Rambla Nova, els Small River Dixie posaran música al trenet turístic, mentre que els de TGN Swing els aniran acompanyant i ballant en les diferents parades que realitzi el trenet.

Així mateix, una estona més tard a les 20 h, tindrà lloc el concert inaugural del Festival al Teatre Tarragona. Amb Saphie Wells & the Swing Cats, que compten amb la participació del grup de ball Swing Maniacs, presentaran un repertori de swing que recorda temes clàssics del jazz en format acústic i original. I l’endemà a les 21 h tornarà a ser a la ciutat Andrea Motis, que presentarà el seu darrer treball al Teatre Tarragona junt amb Joan Chamorro Quartet, Emotional Dance; una nova joia musical fruit del seu talent innat i que l’han convertida en un dels fenòmens més sorprenents del jazz europeu en molt de temps.

Al llarg de la setmana hi ha un munt de propostes més, totes elles interessants per sortir al carrer ballant al ritme de dixie! Podeu consultar tota la programació al llibret.

square_img
18/03/2024

Tarragona serà el gran escenari del Dixieland durant quatre dies intensos del mes d’abril

Serà del 25 al 28 d’abril i amb gairebé cinquanta actuacions

Vegeu-ne més
square_img
02/02/2024

El Festival Dixieland 2024 torna al carrer

A banda de la programació oficial, l’Ajuntament obre enguany una nova convocatòria per a la participació de restauradors i establiments

Vegeu-ne més
square_img
11/05/2023

Carlos Sarduy i el Picnic Dixie protagonitzen l’últim cap de setmana del Dixieland

La Rambla Music Big Band i la Jove TGN Big Band & Sheila Trujillo seran els encarregats de posar punt i final al 28 Festival de Jazz de Tarragona

Vegeu-ne més
square_img
05/05/2023

La Hip Hop Brass Collective amb els rapers Rodrigo Laviña i Cecé, protagonistes del segon cap de setmana Dixieland

Diumenge, el grup revelació femení Faneka presenta el seu segon àlbum a la Capsa de Música

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Agenda oficial de tots els actes culturals que la ciutat de Tarragona ofereix dia a dia, amb el programa complet i actualitzat dels esdeveniments més destacats: temporades dels Teatres de Tarragona, Festival Dixieland Tarragona, Tarraco Viva, Concurs Internacional de Focs Artificials, Festival d'Estiu, Sant Magí­, Santa Tecla, Concurs de Castells, Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, etc.