Alta participació en la convocatòria per incloure actes al Dixieland 2016

Festival Dixieland Tarragona

El certamen se celebrarà enguany del 16 al 20 de març

20/01/2016

La convocatòria per participar al Festival Internacional Dixieland de Tarragonade 2016, que enguany se celebrà del 16 al 20 de març, ha rebut 40 propostes d’actes d’entitats i locals de la ciutat per tal d’incorporar-se directament a la programació d’enguany, en la convocatòria que va estar oberta fins el passat 8 de gener.

Per altra banda, s’han rebut també 17 propostes de projectes que opten a ajuts econòmics. Aquestes propostes seran estudiades i valorades avui mateix pel jurat del Festival, format per un representant de l’Escola Municipal de Música, un representant de l’Associació de Músics de Tarragona, un artista representant de l’associació Tarragona Swing, un tècnic municipal del departament de Cultura del mateix Ajuntament així com el director artístic del Festival, Kiko Colmenar.

Segons la consellera de Cultura, Begoña Floria “el número de propostes rebudes a la convocatòria oberta demostra la bona acollida que té el festival entre la ciutadania, un festival fet conjuntament cada cop més amb la gent i per a la gent de Tarragona”. Tal i com s’ha pogut observar en les dues edicions anteriors en les que l’Àrea de Cultura ja ha optat per aquest model, les propostes rebudes busquen incorporar, a banda de la música, altres disciplines artístiques al festival, per tal d’ampliar i millor la qualitat d’aquest esdeveniment. 

square_img
01/04/2019

El Festival Dixieland celebra 25 anys i proposa un viatge als seus orígens

Del 25 al 30 d'abril la ciutat s'omplirà d'activitats al voltant de la música jazz

Vegeu-ne més
square_img
30/04/2018

Els grups locals se sumen a la celebració del Dia Internacional del Jazz

Llista de grups participants als actes del dia 30 d'abril

Vegeu-ne més
square_img
30/04/2018

Avui és el Dia Internacional del Jazz

Entitats i establiments que han col·laborat amb el Festival Internacional de Dixieland 2018

Vegeu-ne més
square_img
23/04/2018

Dimecres arrenca el 24è Festival Internacional Dixieland Tarragona

L’edició d’aquest any està dedicada a l’univers sonor de la trompeta

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Agenda oficial de tots els actes culturals que la ciutat de Tarragona ofereix dia a dia, amb el programa complet i actualitzat dels esdeveniments més destacats: temporades dels Teatres de Tarragona, Festival Internacional de Dixieland, Tarraco Viva, Concurs Internacional de Focs Artificials, Festival d'Estiu, Sant Magí­, Santa Tecla, Concurs de Castells, Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, etc.