Alta participació en la convocatòria per incloure actes al Dixieland 2016

Festival Dixieland Tarragona

El certamen se celebrarà enguany del 16 al 20 de març

20/01/2016

La convocatòria per participar al Festival Internacional Dixieland de Tarragonade 2016, que enguany se celebrà del 16 al 20 de març, ha rebut 40 propostes d’actes d’entitats i locals de la ciutat per tal d’incorporar-se directament a la programació d’enguany, en la convocatòria que va estar oberta fins el passat 8 de gener.

Per altra banda, s’han rebut també 17 propostes de projectes que opten a ajuts econòmics. Aquestes propostes seran estudiades i valorades avui mateix pel jurat del Festival, format per un representant de l’Escola Municipal de Música, un representant de l’Associació de Músics de Tarragona, un artista representant de l’associació Tarragona Swing, un tècnic municipal del departament de Cultura del mateix Ajuntament així com el director artístic del Festival, Kiko Colmenar.

Segons la consellera de Cultura, Begoña Floria “el número de propostes rebudes a la convocatòria oberta demostra la bona acollida que té el festival entre la ciutadania, un festival fet conjuntament cada cop més amb la gent i per a la gent de Tarragona”. Tal i com s’ha pogut observar en les dues edicions anteriors en les que l’Àrea de Cultura ja ha optat per aquest model, les propostes rebudes busquen incorporar, a banda de la música, altres disciplines artístiques al festival, per tal d’ampliar i millor la qualitat d’aquest esdeveniment. 

square_img
17/05/2021

El Dixieland posa punt i final amb el cartell d’entrades exhaurides a gairebé tots els seus espectacles

El festival va finalitzar ahir a la tarda, després d’oferir el millor jazz durant tres caps de setmana a Tarragona

Vegeu-ne més
square_img
29/04/2021

El saxofonista Jean Toussaint donarà demà el tret de sortida al Dixieland. Festival de Jazz de Tarragona

Aquest divendres 30 d’abril, i coincidint amb el Dia Internacional del Jazz, Tarragona dona el tret de sortida a aquesta edició tan esperada del Dixieland. Seran 17 dies de música jazz en viu a la ciutat.

Vegeu-ne més
square_img
31/03/2021

Tarragona celebrarà el Dixieland. Festival de Jazz de Tarragona del 30 d'abril al 16 de maig

El festival aposta per la presencialitat i s'obre a d'altres gèneres del jazz

Vegeu-ne més
square_img
18/03/2020

S'ajorna el Festival de Dixieland amb motiu de la crisi sanitària provocada pel Covid-19

L'Ajuntament de Tarragona anunciarà la nova data més endavant, quan es recuperi la normalitat

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Agenda oficial de tots els actes culturals que la ciutat de Tarragona ofereix dia a dia, amb el programa complet i actualitzat dels esdeveniments més destacats: temporades dels Teatres de Tarragona, Festival Internacional de Dixieland, Tarraco Viva, Concurs Internacional de Focs Artificials, Festival d'Estiu, Sant Magí­, Santa Tecla, Concurs de Castells, Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, etc.