Èxit de participació en tots els actes del Festival Dixieland

Festival Dixieland Tarragona

El Festival Internacional de Dixieland 2013 va arribar ahir al seu final després d’omplir durant dos caps de setmana els carrers de la ciutat amb el millor jazz i nombroses activitats. El Pícnic Dixie, que es va suspendre a causa de la pluja, es farà el 7 d'abril, en el Parc del Francolí

25/03/2013

El Festival Internacional de Dixieland 2013 va arribar ahir al seu final després d’omplir durant dos caps de setmana els carrers de la ciutat amb el millor jazz i nombroses activitats. La tinent d’alcalde de Cultura, Carme Crespo, ha valorat “ molt positivament l’alta participació del públic en tots els actes del Festival Dixie, així com la qualitat artística dels artistes”. La gran afluència de públic a tots els espectacles programats ha estat notable tant pel que fa als actes a l’aire lliure, com ara els vermuts i aquelles activitats més familiars com la xocolatada, així com els que s’han fet en espais tancats com els concerts celebrats enguany al Teatre Metropol i a l’ escenari del nou Teatre Tarragona. El Festival Internacional de Dixieland de 2013 ha comptat amb més de 50 activitats i 30 formacions entre artistes i bandes. Crespo també ha destacat “el paper primordial que enguany han tingut els músics de Tarragona, que han demostrat el gran talent que tenim a casa nostra en el camp de la música i en concret del jazz”.

La tinent d’alcalde ha destacat la gran afluència de públic a la trobada de big bands de les escoles de música de la nostra ciutat i el paper rellevant que s’ha donat als grups locals: “volem que en properes edicions encara sigui més notable”. Finalment, Carme Crespo, ha afirmat que “des de l’Ajuntament de Tarragona continuarem apostant pel Festival i ha agraït la col·laboració de totes les entitats que l’han fet possible i molt especialment a l’Estudi de Música” i ha subratllat que dóna projecció a tot Catalunya i és una referència internacional pels artistes escollits.

Crespo també ha destacat l’encert de fer coincidir el Festival amb el primer cap de setmana de Setmana Santa, doncs “s’ha notat la gran afluència de públic també de fora de la ciutat , especialment en aquells actes al carrer”.

Informem que a causa de la pluja només es va suspendre un únic acte de carrer durant el primer cap de setmana de dixieland, el Picnic Dixie, en el Parc del Francolí, que a causa del gran èxit en l’anterior ocasió s’ha decidit programar-ho pel proper diumenge 7 d’abril, tot i que ja fora de festival, “aquesta proposta ja consolidada a l’aire lliure i en un ambient familiar és un encert i l’hem volgut mantenir tot i que fora de les dates del festival”.

square_img
18/03/2024

Tarragona serà el gran escenari del Dixieland durant quatre dies intensos del mes d’abril

Serà del 25 al 28 d’abril i amb gairebé cinquanta actuacions

Vegeu-ne més
square_img
02/02/2024

El Festival Dixieland 2024 torna al carrer

A banda de la programació oficial, l’Ajuntament obre enguany una nova convocatòria per a la participació de restauradors i establiments

Vegeu-ne més
square_img
11/05/2023

Carlos Sarduy i el Picnic Dixie protagonitzen l’últim cap de setmana del Dixieland

La Rambla Music Big Band i la Jove TGN Big Band & Sheila Trujillo seran els encarregats de posar punt i final al 28 Festival de Jazz de Tarragona

Vegeu-ne més
square_img
05/05/2023

La Hip Hop Brass Collective amb els rapers Rodrigo Laviña i Cecé, protagonistes del segon cap de setmana Dixieland

Diumenge, el grup revelació femení Faneka presenta el seu segon àlbum a la Capsa de Música

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Agenda oficial de tots els actes culturals que la ciutat de Tarragona ofereix dia a dia, amb el programa complet i actualitzat dels esdeveniments més destacats: temporades dels Teatres de Tarragona, Festival Dixieland Tarragona, Tarraco Viva, Concurs Internacional de Focs Artificials, Festival d'Estiu, Sant Magí­, Santa Tecla, Concurs de Castells, Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, etc.