Obertes les inscripcions per participar al Festival Dixieland de Tarragona 2020

Festival Dixieland Tarragona

El termini per presentar les propostes és el 20 de febrer

10/02/2020

Ja és obert el termini d’inscripció per presentar propostes per al programa del Festival Dixieland, que se celebrarà del 17 al 30 d’abril de 2020. S'hi podran incloure les activitats de locals, sales, bars i entitats que hi vulguin participar que segueixin els criteris següents:

— La proposta haurà de definir l’espai, l’entitat i/o el grup que es proposa i l’activitat relacionada, preferiblement amb el jazz tradicional de principis del segle XX, i el llistat d’artistes que actuaran.

— El local on es proposi dur a terme l’activitat haurà de disposar dels permisos necessaris per desenvolupar-la i assumirà el pagament de totes les seves obligacions fiscals, de drets d’autor i les contractuals amb els músics participants.

Els interessats hauran d’omplir la inscripció corresponent, designar un responsable i detallar l’activitat. El termini per presentar les propostes és el 20 de febrer, fins a les 24 h.

L’enllaç per fer les inscripcions és aquest.

square_img
06/05/2022

El festival Dixieland arriba al seu equador

Entre els actes del cap de setmana, la banda Professor Cunningham and his old school, un dels plats forts de la programació, actuarà a la plaça Corsini i a l'esperat Pícnic Dixie del parc de l'Amfiteatre

Vegeu-ne més
square_img
29/04/2022

Aquest divendres, Dia Internacional del Jazz, arrenca el Festival Dixieland de Tarragona

L’espectacle inaugural del conjunt balcànic Bratia arriba amb les entrades exhaurides per donar el tret de sortida a dues setmanes de propostes per a tots els públics

Vegeu-ne més
square_img
20/04/2022

El Dixieland torna a les places i carrers de Tarragona per omplir-los de la millor música

La música balcànica de Bratia inaugurarà el festival el 30 d’abril

Vegeu-ne més
square_img
17/05/2021

El Dixieland posa punt i final amb el cartell d’entrades exhaurides a gairebé tots els seus espectacles

El festival va finalitzar ahir a la tarda, després d’oferir el millor jazz durant tres caps de setmana a Tarragona

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Agenda oficial de tots els actes culturals que la ciutat de Tarragona ofereix dia a dia, amb el programa complet i actualitzat dels esdeveniments més destacats: temporades dels Teatres de Tarragona, Festival Internacional de Dixieland, Tarraco Viva, Concurs Internacional de Focs Artificials, Festival d'Estiu, Sant Magí­, Santa Tecla, Concurs de Castells, Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, etc.