Esteu aquí: Inici Cultura i festes Teatre, dansa i música Teatres de Tarragona Agenda Joventuts Musicals & OCM 2021 Academia 1750 amb Inés Moreno: Per a coneixedors i amants de la família Bach

Academia 1750 amb Inés Moreno: Per a coneixedors i amants de la família Bach

Acadèmia 1750
Massimo Spadano, director
Inés Moreno, clave

Aquest programa s’ha creat al voltant d’una idea que sorgí del mateix Carl Philipp Emmanuel Bach i el seu recull de Sis sonates per tecla amb les seves tornades variades i sis antologies de sonates, fantasies i rondós fantasies per coneixedors i amants, o en l’idioma original “für Kenner und Liebhaber”. És d’aquesta arrel que en surt la proposta de l’Acadèmia 1750, relacionada amb obres de la família Bach i dirigida als/les amants de la seva música.

Aquest ensemble nasqué el 2006 amb el nom de “La Principessa filosofa” i a partir de l’any 2009 començà la seva col·laboració amb al Festival de Músiques de Torroella, prenent el nom d’Acadèmia 1750, fins que l’any 2015, Massimo Spadano n’assumí el lideratge. Els components de l'Acadèmia 1750 són músics especialitzats en el camp de la interpretació històrica i mantenen en comú l'interès per l'aprofundiment en la tècnica interpretativa en qüestió tot utilitzant còpies i/o originals dels instruments originals. Tots els membres de l’Acadèmia formen part de coneguts projectes orquestrals com “Le Concert des Nations”, “Les Musiciens du Louvre”, “Concerto Köln”, “Al Ayre Español” i “El Conciert Español”, entre d'altres.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Academia 1750 amb Inés Moreno: Per a coneixedors i amants de la família Bach
Què
Música
Quan
11/04/2021 19:00 to 20:00
Programació
Teatres de Tarragona
Localització
Preu
10 €
Venda d'entrades / Inscripcions

A les taquilles del Teatre Tarragona 

Organitzat per 
Joventuts Musicals
Hi col·labora
Ajuntament de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d’administració oberta