Bob Marley for babies

Tres funcions: 10, 11, 12 h.

 

"Bob Marley for babies" és la segona part de la trilogia que La Petita Malumaluga va iniciar amb l’èxit internacional Bitels per a nadons (concert tribut a The Beatles).

Quatre ballarines que canten —o quatre cantants que ballen— i una violoncel·lista interpreten sofisticats arranjaments vocals dels grans temes de Bob Marley, una de les principals icones culturals afroamericanes del segle XX. És una explosió colorista de cant i ball en la qual el públic, situat a l’interior d’una escenografia immersiva i visual de 360°, és en tot moment el protagonista.

Bob Marley for babies proposa enllaçar part de les reivindicacions panafricanistes i d’igualtat racial de Marley amb algunes de les causes feministes en diverses etapes de la vida de la dona i en diverses regions del món. Música, dansa, participació, tecnologia, reflexió i nous llenguatges escènics per al públic més exigent: la primera infància i les seves famílies. 

Espectacle per a tota la família, especialment per a nens/es de +0 a 5 anys. 

Cia. Malumaluga. 

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Bob Marley for babies
Què
Música, Teatre, Dansa, Activitats familiars
Quan
27/02/2022 10:00 to 13:00
Programació
Arts escèniques TGN Cultura
Localització
Telèfon de contacte
977 233 149
Preu
10 € (a partir de 0 anys)
Venda d'entrades / Inscripcions

Venda d'entrades a partir del 3 de novembre a les 11 h a través de entrades.tarragona.cat, i presencial a les taquilles del Teatre Tarragona d’11 a 13 h i de 17 a 19 h. La resta de dies, en l'horari de taquilles habitual.

Se seguirà la normativa vigent en prevenció de la Covid-19.

Organitzat per 
Ajuntament de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta