Soc feliç

Soc feliç és una nova i sorprenent proposta que va més enllà dels concerts de la Dàmaris per esdevenir un espectacle de teatre musical. Un homenatge a les arts escèniques (música, circ, titelles, dansa… i la màgia del teatre), on tot és possible. Una preciosa història sobre allò que realment fa sentir-nos feliços, sobre l’amistat, l’entrega als altres, els camins equivocats que cal redreçar i l’amor al teatre. A l’escenari, la Dàmaris s’acompanya de la simpàtica i fidel Caterina i de David Cuspinera, coneguts pels infants per la seva col·laboració amb la Dàmaris en diferents videoclips i espectacles. Com sempre, la música esdevé l’eix transversal, amb una instrumentació brillant i inusual, interpretada en directe a dalt de l’escenari per tres músics.

Seixanta minuts farcits de sorpreses i complicitats entre els que són a l’escenari i el públic, implicat des del primer moment en una aventura divertida, excitant i molt emotiva no només per a la canalla, sinó també per als adults que els acompanyen.

Espectacle per a tota la família, especialment per a nens/es de 3 a 12 anys

Cia. Dàmaris Gelabert 

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Soc feliç
Què
Teatre, Música, Activitats familiars
Quan
21/11/2021 12:00 to 13:00
Programació
Arts escèniques TGN Cultura
Telèfon de contacte
977 233 149
Preu
10 € (a partir dels 2 anys)
Venda d'entrades / Inscripcions

Venda d'entrades a partir del 3 de novembre a les 11 h a través de entrades.tarragona.cat, i presencial a les taquilles del Teatre Tarragona d’11 a 13 h i de 17 a 19 h. La resta de dies, en l'horari de taquilles habitual.

Se seguirà la normativa vigent en prevenció de la Covid-19.

Organitzat per 
Ajuntament de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta