Esteu aquí: Inici Cultura i festes Teatre, dansa i música Teatres de Tarragona Agenda Temporada Teatres hivern-primavera 2021 Concert líric Àngel Òdena

Concert líric Àngel Òdena

CONCERT LÍRIC ÀNGEL ÒDENA
De la cançó de concert catalana i italiana al teatre líric espanyol i italià

Intèrprets:

  • Àngel Òdena, baríton
  • Miquel Ortega, piano

El recital té tres blocs molt definits: un primer, el més llarg, dedicat a la cançó de concert catalana amb un cicle emblemàtic del gran compositor Eduard Toldrà (1895-1962), figura cabdal de la cultura catalana de la primera meitat del segle XX. Compositor, violinista, pianista, actor i director d’orquestra.

Els altres dos cicles curts són obra d’Àngel Òdena. El primer es basa en quatre poemes del Combat del somni del poeta Josep Janés i el segon és un tríptic dedicat al baríton Àngel Òdena, amb poemes de Miquel Martí i Pol i dues cançons del compositor italià Francesco Paolo Tosti, un dels exponents de la anomenada música de saló.

El darrer bloc inclou dues romances de les sarsueles Luisa Fernanda de Federico Moreno Torroba i La del soto del parral de Reveriano Soutullo i Juan Vert (1890-1931). El recital finalitza amb dues àries del compositor reconegudíssim a nivell mundial Giuseppe Verdi.

Concert líric Àngel Òdena
Què
Música
Quan
23/04/2021 20:30 to 21:30
Programació
Teatres de Tarragona
Localització
Preu
18 €
Venda d'entrades / Inscripcions

A les taquilles del Teatre Tarragona i a entrades.tarragona.cat

Organitzat per 
Ajuntament de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d’administració oberta