[SUSPÈS] Hipstory

HIPSTORY

Direcció artística: Lluc Fruitós
Dansa i coreografia: Berta Pons, Clara Pons, Pol Fruitós, Lluc Fruitós, Carlos Carmona (cover: Marc Carrizo)
Beat boxer i músic: Guilliam Sons

50 minuts

Hipstory és un espectacle lúdic i didàctic que explica la història del hip-hop, tant de les seves vessants musicals com del ball, des de la dècada dels seixanta fins a l’actualitat. Mitjançant explicacions coreogràfiques i gags humorístics, cinc ballarins i un músic ens ensenyaran en directe les diferències entre els estils més singulars, com el popping, locking o b-boying, entre d’altres. També es parlarà del beatbox, de l’scrath i de la música funk.

A través d’històries narrades mitjançant la dansa, l’espectacle aproparà aquest gènere als joves i farà que el públic hi tingui una participació molt activa durant tota l’estona. L’objectiu dels intèrprets és contagiar a tothom les ganes de ballar hip-hop i transmetre els llenguatges positius. Una experiència única per emocionar-se a partir de la dansa i la música!

L'obra apropa als joves el món de la dansa. Encara que es tracti de situacions senzilles, ofereixen un llenguatge coreogràfic i una interpretació de qualitat. El públic experimenta diferents sensacions i emocions, i els intèrprets contagien les ganes de ballar hip-hop i el seu missatge positiu.

Espectacle amb motiu dels actes de celebració del Dia Internacional de la Dansa. Amb la col·laboració de les escoles que formen part de l’Associació pel Foment de la Dansa a Tarragona: el Taller Centre de Dansa, Endantza, l’Escola de Dansa ATGN, l’Estudi Dansa Montserrat i l’Estudi de Dansa AIF Meritxell Puvill.

[SUSPÈS] Hipstory
Què
Dansa, Teatre
Quan
07/05/2021 20:30 to 21:20
Programació
Teatres de Tarragona
Localització
Preu
18 €
Venda d'entrades / Inscripcions

A les taquilles del Teatre Tarragona i a entrades.tarragona.cat

Organitzat per 
Ajuntament de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d’administració oberta