La cabra, o qui és Sylvia?

D’Edward Albee
Traducció: Josep Maria Pou
Direcció: Iván Morales

Amb: Jordi Bosch, Emma Vilarasau, Roger Vilà, Jordi Martínez

Durada: 90 minuts

Martin acaba de guanyar el premi Pritzker, considerat el Nobel d'arquitectura, i a més té l'encàrrec culminant de la seva carrera, la creació d'una ciutat sencera al bell mig del desert. A més a més, gaudeix d'una vida envejable al costat de la seva esposa Stevie, una dona intel·ligent, atractiva i empàtica, i el seu fill Billy, un jove sensible que mira els seus pares amb una admiració inqüestionable. Són una família nord-americana perfecta, d'esquerres, harmoniosa i triomfadora.

Però des de fa uns mesos Martin guarda un secret que el tortura i que només s'atrevirà a confessar al seu vell amic Ross, un famós periodista amb qui té una amistat indestructible de més de cinquanta anys de complicitats. La confessió de Martin obrirà una porta bestial i generarà una crisi a les seves vides que mai haurien pogut imaginar, trencant-les peça a peça, mentre l’espectador es veu immers en un abisme que acabarà commocionant-lo.

L’autor és conegut per ser un ferm defensor de la idea que el teatre ha d’ensenyar-nos com encaminar les nostres vides més plenament. Les seves obres acostumen a tenir un marcat sentit social, i en el cas de La cabra, o qui és Sylvia?, Albee reflexiona sobre com les diferents civilitzacions estableixen els límits de la seva tolerància utilitzant la comèdia com a vehicle per al debat.

La cabra, o qui és Sylvia?
Què
Teatre
Quan
17/04/2021 20:30 to 22:00
Programació
Teatres de Tarragona
Localització
Preu
23 €
Venda d'entrades / Inscripcions

A les taquilles del Teatre Tarragona i a entrades.tarragona.cat

Organitzat per 
Ajuntament de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d’administració oberta