PEDRO PÀRAMO, de Juan Rulfo

Direcció: Mario Gas

Amb Vicky Peña i Pablo Derqui

Dramatúrgia: Pau Miró

Durada: 110 minuts

Espectacle en castellà

 

Un home humil, Pedro Páramo, arriba a convertir-se en el cacic del seu poble, Comala, un llogarret que ell espremerà i arrasarà fins a convertir-lo en un poble fantasma. Allà hi arribarà, anys després, el seu fill, Juan Preciado, que tornarà al poble, es creuarà amb els fantasmes dels qui hi van viure i descobrirà, així, qui era realment el seu pare i com es va aprofitar dels habitants del poblet, incloent-hi la seva mare. La història del pare, l'home més important i corrupte de Comala, i la del seu fill, s'alternen en una estructura laberíntica.

Es tracta d'un al·legat contra la corrupció, els mecanismes de poder i l'essència de l'ésser humà. Així, la peça relata dues històries paral·leles, però allunyades en el temps l'una de l'altra, dins d'una laberíntica dramatúrgia creada per Pau Miró, un director i dramaturg format a l'Institut del Teatre i la Sala Beckett, i amb grans interpretacions de Pablo Derqui i Vicky Peña, com sempre impecable i plena de força dramàtica.

“Un univers plegat de sensacions molt fortes, de fusió entre el món dels vius i el dels morts, de personatges prenyats de contradiccions i insòlits malgrat la normalitat de la seva aparença. Tot compassat amb el llenguatge exquisit en imatges de l’escriptor i fotògraf Juan Rulfo”. Mario Gas.

 

Pedro Páramo
Què
Teatre
Quan
01/05/2021 20:00 to 21:50
Programació
Teatres de Tarragona
Localització
Preu
23 €
Venda d'entrades / Inscripcions

A les taquilles del Teatre Tarragona i a entrades.tarragona.cat

Organitzat per 
Ajuntament de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d’administració oberta