[SUSPÈS] Solitudes

SOLITUDES

Amb: Garbiñe Insausti, José Dault, Edu Càrcamo

Dramatúrgia: Garbiñe Insausti, José Dault i Iñaki Rikarte, Rolando San Martín i Edu Càrcamo

Torna a Tarragona Kulunka Teatro després de la commovedora versió sobre l’Alzheimer que va aconseguir aplaudiments unànimes del públic tarragoní. Aquesta vegada ens presenta Solitudes, una història que, a través de l'humor, aprofundeix en la soledat i la incomunicació dels membres d'una família. El mateix equip creatiu ha posat en peu un nou treball de teatre de màscares que, sense una sola paraula, resulta totalment contrari a l’inexpressiu.

El protagonista de l’obra se sent incomprès perquè, com quasi tota la gent gran, s’adona que la seva vida s’ha convertit pràcticament en una espera, i ja només desitja coses senzilles. Qüestions tan simples que els altres no arriben a valorar-ne la verdadera importància. El més extraordinari d'aquesta història és que, contra tot pronòstic, l'ancià no es resigna, no renuncia als petits desitjos i lluita per ells amb determinació i dignitat. Un fet que tindrà conseqüències per a ell mateix i per als qui el rodegen.

L’espectacle és un viatge per universos quotidians que combinen magistralment la gravetat amb el somriure i conviden a la reflexió d’una manera commovedora.

Premi Max 2018 en les categories de millor espectacle de teatre i millor composició musical. Premi Ercilla a la millor producció basca.

[SUSPÈS] Solitudes
Què
Teatre
Quan
16/05/2021 19:00 to 20:00
Programació
Teatres de Tarragona
Localització
Preu
18 €
Venda d'entrades / Inscripcions

A les taquilles del Teatre Tarragona i a entrades.tarragona.cat

Organitzat per 
Ajuntament de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d’administració oberta