Esteu aquí: Inici Cultura i festes Teatre, dansa i música Teatres de Tarragona Agenda Temporada Teatres primavera 2022 (març - juny) El llac dels cignes (2n Acte) & Tongues

El llac dels cignes (2n Acte) & Tongues

Amb motiu del Dia Internacional de la Dansa del 29 d’abril.

El llac dels cignes (2n acte)

Basat en la música de Txaikovski i la coreografia d’Ivanov i Petipa, el 2n acte del Llac dels Cignes del Ballet de Barcelona presenta un elenc de ballarins amb igualtat de gènere que reflecteix els temps actuals.

A primera vista pot semblar una versió tradicional, amb un llac il·luminat per la lluna, innombrables tutús i coreografies clàssiques, però més enllà de la superfície hi ha noves perspectives que el públic es qüestiona.

Els cignes són un símbol de bellesa, amor, confiança i lleialtat. Aquestes no tenen cap referència al gènere, ja que el gènere d’aquestes aus sovint és molt difícil de distingir. Fins i tot la imatge icònica de dos cignes en forma de cor no pot representar un gènere determinat. Els cignes són adorats per les seves qualitats animals i el seu atractiu estètic.

Tongues

Com de petit pot ser un pensament per omplir tota una vida? Aquesta és la pregunta que es fan David Rodríguez i Luke Prunty en aquesta nova creació de dansa contemporània, inspirada en l’obra i la vida de Ludwig Wittgenstein, un dels principals filòsofs del segle XX que ens diu que “en la majoria dels casos, el significat d’una paraula és el seu ús”.

Els ballarins del Ballet de Barcelona se submergeixen en un viatge escènic transformador farcit d’imatges i metàfores a través del moviment del cos i de la seva capacitat expressiva. Entendre l’altre i fer-se comprendre, vet aquí un repte on la paraula no és suficient.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

El llac dels cignes (2n Acte) & Tongues
Què
Dansa
Quan
22/04/2022 20:30 to 21:45
Programació
Teatres de Tarragona
Localització
Telèfon de contacte
977 233 149
Preu
25 €
Venda d'entrades / Inscripcions

Venda d'entrades a entrades.tarragona.cat

Organitzat per 
Ajuntament de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta