Los santos inocentes

Autor: Miguel Delibes

Versió: Fernando Marías i Javier Hernández-Simón

Direcció: Javier Hernández-Simón

Intèrprets: Javier Gutiérrez, Luis Bermejo, Jacobo Dicenta, Pepa Pedroche, Fernando Huesca, José Fernández, Raquel Varela, Yune Nogueiras, Marta Gómez

Què és la llibertat? És possible ser lliure en un món social? I si no ho és, a què es deu el profund anhel de llibertat que resideix en cada un de nosaltres i nosaltres?.

Al llarg de la història, tots els grans autors s'han preguntat sobre el sentit mateix de la llibertat, des de Shakespeare a La tempesta fins a Calderón a "La vida es sueño", tots han intentat desxifrar aquesta relació entre éssers humans, aquest joc pervers en els que un es converteix en amo i un altre a esclau.

Delibes, com tants gegants de la literatura i el pensament, també s'ha fet la mateixa pregunta. En la seva obra mestra Els sants innocents el genial autor val·lisoletà aborda el conflicte des de múltiples perspectives, per atorgar-nos més que una resposta una esperança. I ho fa a partir d'un personatge que tan sols es guia a partir del seu propi sistema ètic, un personatge que no entén de límits o normes, però que percep a la perfecció la diferència entre el bé i el mal.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Los santos inocentes
Què
Teatre
Quan
27/05/2022 20:30 to 22:00
Programació
Teatres de Tarragona
Localització
Telèfon de contacte
977 233 149
Preu
25 €
Venda d'entrades / Inscripcions

Venda d'entrades a entrades.tarragona.cat a partir del 23 de febrer

Organitzat per 
Ajuntament de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta