Divina Cleopatra

En un captivador viatge musical i teatral, la María Bayo torna per parlar-nos de Cleòpatra. Tirant del record del què va ser el seu primer paper en l’òpera de Händel, Bayo comparteix amb el públic la seva fascinació per una dona forta, poderosa i que va estimar amb llibertat, però de la qual només tenim constància a partir de la visió esbiaixada de testimonis masculins.

I és aquí on María Bayo té alguna cosa a dir: Com devia ser Cleòpatra en realitat? Com i per què la ficció ens l’ha acabat pintant així, una ambiciosa dona fatal, però també una dona voluble i libidinosa? Al cap i a la fi, Cleòpatra, amb la seva icònica mort pel verí de la serp, ha estat condemnada per la història de la mateixa manera que totes les heroïnes de l’òpera, sempre castigades per haver somiat estimar i viure lliures. María Bayo, ens proposa conèixer l’última reina de l’Imperi egipci amb un repertori que comença amb la Cleòpatra de Händel per després endinsar-se per terrenys més exòtics, sota l’inusual acompanyament de l’acordió. Sense renunciar als oripells del Hollywood clàssic, Bayo ens acaba mostrant les mil facetes del personatge.

Dramatúrgia i direcció escènica: Marc Rosich. Direcció musical: Dani Espasa. Obres de: Händel, Sartorio, Hasse, Piazzolla, Hahn, Massenet, Messager, Audran, Guastavino i Kurt Weill. Intèrprets: María Bayo, soprano i actriu; Roman Gottwald, acordió; Darío Barroso, tiorba i guitarra; Joan Palet, violoncel.

Espectacle multilingüe.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Divina Cleopatra
Què
Teatre, Música
Quan
12/02/2022 20:30 to 21:45
Programació
Arts escèniques TGN Cultura
Telèfon de contacte
977 233 149
Preu
26 €
Venda d'entrades / Inscripcions

Venda d'entrades a partir del 3 de novembre a les 11 h a través de entrades.tarragona.cat, i presencial a les taquilles del Teatre Tarragona d’11 a 13 h i de 17 a 19 h. La resta de dies, en l'horari de taquilles habitual.

Se seguirà la normativa vigent en prevenció de la Covid-19.

Organitzat per 
Ajuntament de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta