El gran comediant

El Llorenç i l'Ernest són dos grans amics de tota la vida. Els dos són actors, però han tingut carreres desiguals. Mentre que al Llorenç ha vist com la seva fama creixia (tant com el seu ego) fins a convertir-se en tot un divo del teatre català, l'Ernest no ha acabat mai de sortir-se'n. Quan finalment, als cinquanta anys, l'Ernest decideix tirar la tovallola, el Llorenç li etziba un discurs motivador digne dels millors coaches d'autoajuda del món, tot i que ell secretament el compadeix i creu que l'Ernest realment faria bé d'abandonar.

El que el Llorenç no podia preveure és que, contra tot pronòstic, el seu discurs motivador sembla que realment ha calat i l'Ernest fa un gir radical a la seva vida. De sobte les coses comencen a anar-li molt bé, en tots els sentits, molt més bé del que en Llorenç pot suportar. La seva compassió pel seu amic de l'ànima es transforma en una gelosia incontrolable, i a partir d'aquell moment el Llorenç farà tot el que pugui per sabotejar l'èxit del seu gran amic. Tot s'hi val, en aquesta competició perduda, que arribarà a ser literalment una qüestió de vida o mort.

De Joel Joan i Héctor Claramunt

Intèrprets: Joel Joan, Xavi Mira, Sandra Monclús, Eduard Muntada i Àfrica Alonso

Més informació sobre aquest esdeveniment…

El gran comediant
Què
Teatre
Quan
13/11/2021 20:30 to 22:00
Programació
Teatres de Tarragona
Localització
Telèfon de contacte
977 233 149
Preu
26 €
Venda d'entrades / Inscripcions

Venda d'entrades a partir del 3 de novembre a les 11 h a través de entrades.tarragona.cat, i presencial a les taquilles del Teatre Tarragona d’11 a 13 h i de 17 a 19 h. La resta de dies, en l'horari de taquilles habitual.

Se seguirà la normativa vigent en prevenció de la Covid-19.

Organitzat per 
Ajuntament de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta