• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Google Plus de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Teatre, dansa i música Teatre Agenda

Agenda

Whole Lotta Band. Tribut a Led Zeppelin

Què
Música,
Quan
21/09/2018 a 23:00 a
22/09/2018 a 01:00
Organitzat per
Sala Zero

La banda mallorquina WHOLE LOTTA BAND, neix el 2011 per rendir homenatge a LED ZEPPELIN, encarregats de fer perdurar els temes dels anglesos i recrear un dels seus concerts.

Formada per quatre grans talents de la música, el seu objectiu es fer que els seus concerts es converteixin en una reedició dels concerts que van omplir estadis a la dècada dels 70. Per aquest fi, no dubten en rodejar-se de tots els elements necessaris per tindre la posada en escena més potent dels últims temps, un espectacle audiovisual increïble.

Capsa Jazz Club. Eladio Reinón Jazz Quartet

Què
Música,
Quan
23/09/2018 20:00 a 22:00
Preu
5 €
Organitzat per
Associació de Músics de Tarragona

Segona edició a Tarragona del reconegut cicle de concerts L’hora del jazz de l’AMJM. Aquest quartet de jazz, format per intèrprets amb una extensa carrera professional, ha tocat en festivals com els de Barcelona, València, Girona, Sant Sebastià, Copenhaguen, Aarhus, Belo Horizonte, La Pau, Santa Creu, Caracas, Barquisimeto i un llarg etcètera, així com en infinitat de clubs de jazz i sales de concert.

[Canvi de data] 1980 Pop Festival - Tarraco Arena Plaça

Què
Música,
Quan
27/10/2018 a 21:00 a
28/10/2018 a 00:30
Preu
De 30 a 90€
Organitzat per
Tarraco Arena Plaça


1980 Pop Festival arriba al Tarraco Arena amb un cartell espectacular format per les principals figures del pop-rock dels anys 80 : La Unión, Vicky Larraz de Olé Olé, Carlos Segarra de Los Rebeldes, Manuel España de La Guardia i Javier Ojeda de Danza Invisible".

Ens ha sorgit l'oportunitat d'incorporar al cartell del concert a un dels artistes més importants de la música espanyola i de la nostra gira... Nacho Vega de Nacha Pop.

Ja que considerem que és una millora per al públic de Tarragona hem decidit ajornar el concert al dissabte 27 d'octubre de 2018.

El Festival ens remet al segle d'or espanyol Pop, una nit única en què els assistents podran gaudir de més de 3 hores de música en viu i escoltar tots els èxits dels 80 amb els artistes més importants d'una sola generació.

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal