Esteu aquí: Inici Cultura Arts escèniques Teatres de Tarragona Noticies Aquest dimecres s'inicia la venda d'entrades de la nova temporada dels Teatres de Tarragona

Aquest dimecres s'inicia la venda d'entrades de la nova temporada dels Teatres de Tarragona

Aquest dimecres s'inicia la venda d'entrades de la nova temporada dels Teatres de Tarragona

Àngel Òdena i Pere Arquillué obren el primer cap de setmana
23/02/2016

Aquest dimecres 24 de febrer a les 9h s’inicia la venda d’entrades de la nova temporada dels Teatres de Tarragona març-juny 2016. Les entrades es podran adquirir a través del web de teatres i a les taquilles del Teatre Metropol. La temporada engegerà el dissabte 5 de març amb El Rèquiem de Fauré i la Quarta de Txaikovski a càrrec de l’Orquestra Camera Musicae i Àngel Òdena i Núria Rial de solistes. I seguidament, l’endemà diumenge 6 de març, podreu gaudir en dues funcions de l’espectacle Els veïns de dalt de Cesc Gay, a les 17.30 i 20h. I així la temporada seguirà fins el 19 de juny amb una àmplia oferta de teatre, música, dansa i màgia per a tots els públics.  

L’horari de taquilles serà de 12 a 14h dimecres i dijous i de 12 a 14 i de 18 a 20h els divendres al Teatre Metropol. Recordar que podeu gaudir de diferents descomptes, ja sigui per franja d’edat o altres avantatges com el tiquet5, que suposa un important descompte en adquirir cinc dels espectacles que consten en abonament.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta