Esteu aquí: Inici Cultura i festes Teatre, dansa i música Teatres de Tarragona Noticies 'Così fan tutte' inaugura la nova temporada d'òpera al Teatre Tarragona

'Così fan tutte' inaugura la nova temporada d'òpera al Teatre Tarragona

'Così fan tutte' inaugura la nova temporada d'òpera al Teatre Tarragona

Diumenge 19 de novembre a les 6 de la tarda l’Orquestra Simfònica del Vallès i Cor Amics de l’Òpera de Sabadell interpretaran l’obra de Mozart.
'Così fan tutte' inaugura la nova temporada d'òpera al Teatre Tarragona 'Così fan tutte' obre la temporada operística a Tarragona.
16/11/2017


El diumenge 19 de novembre a les 6 de la tarda, el Teatre Tarragona presenta 'Così fan tutte', l’òpera de Mozart que inaugura la nova temporada d’òpera a la ciutat. L’Orquestra Simfònica del Vallès i el Cor Amics de l’Òpera de Sabadell interpretaran aquesta obra sobre la infidelitat, situada a Nàpols a finals del segle XVIII i que s’emmarca en l’anomenat gènere d’òpera bufa, de temàtica còmica. Sota la direcció de Pau Monterde i Daniel Gil pujaran a l’escenari del teatre un repartiment vocal que ha estat lloat per la crítica per la seva qualitat. El mateix dia de la funció, a les 5 de la tarda al foyer del Teatre Tarragona, el musicòleg Josep Maria Rota farà una breu introducció a l’obra que serà d’accés lliure a tots els espectadors amb entrada.

'Così fan tutte' és la primera de les tres òperes que es podran veure al Teatre Tarragona i que formen part del Cicle Òpera a Catalunya, que arriba a Tarragona per 5è any consecutiu. Es tracta d’una iniciativa organitzada per l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell amb el suport de la Generalitat i els gran teatres de Catalunya. Sota la direcció artística de Mirna Lacambra, el cicle porta a Tarragona l’obra de Mozart d’aquest diumenge i, properament, 'Don Carlo', l'11 de març i l'espectacle conjunt de 'Cavalleria rusticana' i 'Pagliacci', l'11 de maig.

Des de l’any 2013, Tarragona aposta per l’òpera amb una programació regular i estable que es va iniciar amb la doble funció de 'La Traviata' que va comptar amb la participació del baríton Àngel Òdena. Ara ja fa cinc anys que la ciutat forma part del circuit estable d’òpera impulsat per l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell i que, a Tarragona, també compta amb el suport i col·laboració dels Amics de l’Òpera de Tarragona, Joventuts Musicals de Tarragona i el patrocini de la Fundació Privada Mútua Catalana.

Les entrades per l'òpera 'Così fan tutte' estan a la venda al web Tarracoticket i també a les taquilles del Teatre Tarragona, que obre els dimecres d’11 a 13h, els dijous i divendres d’11 a 13h i de 17 a 19h i una hora abans de l’espectacle.


 

Segells de reconeixement d’administració oberta