Esteu aquí: Inici Cultura i festes Teatre, dansa i música Teatres de Tarragona Noticies Demà dimecres es posen a la venda les entrades de la nova temporada dels Teatres de Tarragona

Demà dimecres es posen a la venda les entrades de la nova temporada dels Teatres de Tarragona

Demà dimecres es posen a la venda les entrades de la nova temporada dels Teatres de Tarragona

Les entrades estaran disponibles al web de Teatres i a les taquilles del Teatre Tarragona
Demà dimecres es posen a la venda les entrades de la nova temporada dels Teatres de Tarragona La temporada Octubre - febrer de Teatres de Tarragona comença dissabte amb Ainhoa Arteta i l'OCM
26/09/2017

Aquest dimecres 27 de setembre, a les 9 hores, comença la venda les entrades per al públic de la temporada dels Teatres de Tarragona. Les entrades estaran disponibles al web http://teatres.tarragona.cat i a les taquilles del Teatre Tarragona, a la Rambla Nova, 11.

A partir de dijous les entrades estaran igualment disponibles al mateix web i a les taquilles del Teatre Tarragona en un nou i ampliat horari: dimecres de 11 a 13 h i dijous i divendres de 11 a 13 h i de 17 a 19 h.

La temporada dels Teatres de Tarragona consta de 45 espectacles, 28 en la programació regular i 17 en els tres nous cicles estables dedicats a la música tradicional, el jazz i la dansa contemporània.

La temporada arrenca oficialment aquest dissabte 30 de setembre amb el concert de l'Orquestra Simfònica Camera Musicae amb la soprano Ainhoa Arteta i continuarà el dissabte 21 d'octubre amb l'espectacle infantil Nàufrags de la companyia La Industrial Teatrera i els dies 26 i 27 d'octubre amb les representacions d'Art, amb Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva.

La programació completa es pot consultar al web de la Conselleria de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona.

Segells de reconeixement d’administració oberta