Esteu aquí: Inici Cultura i festes Teatre, dansa i música Teatres de Tarragona Noticies Diumenge coneixerem 'La rebotiga de l'òpera' de Marcel Gorgori al Teatre Tarragona

Diumenge coneixerem 'La rebotiga de l'òpera' de Marcel Gorgori al Teatre Tarragona

Diumenge coneixerem 'La rebotiga de l'òpera' de Marcel Gorgori al Teatre Tarragona

Amb l'actuació conjunta de Barcelona Filharmonia, la Camerata Inpromptu i l'Orfeó Manresà
01/06/2017

Aquest diumenge 4 de juny a les 18.30h, el periodista Marcel Gorgori, acompanyat de més de 60 músics de Barcelona Filharmonia, 3 solistes i un cor amb prop de 100 veus de Camerata Inpromptu i l’Orfeó Manresà; ompliran l’escenari del Teatre Tarragona, que anirà acompanyat de projeccions i interpretacions de les millors àries i duos operístics de la història, i que ens aproparà una mica més a aquest gènere per tants, encara desconegut.

Gorgori, amb aquest format, repeteix després de l’èxit del seu primer concert, que sota el nom Només per a uns quants? , i també amb el segell de Simfonova, ja volia fer reflexionar i donar a conèixer al gran públic sobre si l’òpera està només pensada per a un espectador molt concret i elitista o, com venia sent el seu origen, correspon a tothom a qui li agradi la música, la història i el teatre. Ara arriba amb La rebotiga de l’òpera, perquè també vol mostrar què hi ha al darrere d’aquestes grans produccions, què s’hi amaga i com s’esdevé en cada funció.  

Les entrades es poden adquirir a les taquilles del Teatre Metropol o a través de www.tarracoticket.cat. Els preus estan entre 29 i 32 €, amb descomptes per a majors de 65 anys (26/29€) i menors de 25 anys (15 /17 €).

Segells de reconeixement d’administració oberta