Esteu aquí: Inici Cultura i festes Teatre, dansa i música Teatres de Tarragona Noticies El cupó de l’ONCE puja el teló del Teatre Metropol

El cupó de l’ONCE puja el teló del Teatre Metropol

El cupó de l’ONCE puja el teló del Teatre Metropol

L'acte tindrà lloc el proper diumenge, 3 de novembre
29/10/2019

El Teatre Metropol de Tarragona protagonitzarà el cupó de l’ONCE del proper diumenge, 3 de novembre, dintre de la sèrie Ciudades a escena, que l’ONCE dedica als teatres més emblemàtics de les cinquanta províncies.

L’acte de presentació del cupó ha tingut lloc aquest matí en un acte en el qual han intervingut Pau Ricomà, alcalde de l’Ajuntament de Tarragona; Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; Rafaela Pérez, vicepresidenta del Consell Territorial de l’ONCE Catalunya, i Raquel Saavedra, directora de l’ONCE a Tarragona.

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha agraït que "l’ONCE que s’hagi fixat en un dels nostres equipaments culturals històrics i més emblemàtics per dedicar un cupó. Però, per damunt de tot, em sento orgullós perquè la Fundació ONCE destaca del nostre Metropol el fet que sigui un teatre accessible a tothom, un teatre inclusiu per totes les persones amb discapacitat. I aquest és precisament el tarannà dels tarragonins i tarragonines, persones que ens esforcem diàriament per aconseguir l’accessibilitat universal per tothom".

En paraules del delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, Enric Botí, "aquest cupó és un homenatge al Teatre Metropol, a les sales, les institucions i els professionals que treballen perquè el teatre sigui un bé cultural accessible a tothom. Fer un teatre inclusiu per a les persones cegues i per a totes les persones amb discapacitat és fer un teatre universal i un teatre millor". Tot just després, un grup de persones cegues ha fet una visita al teatre.

A Catalunya també han estat protagonistes d’aquesta col·lecció el Teatre Nacional de Catalunya (22/09/19), el Teatre Municipal de Girona (13/10/19) i el Teatre de la Llotja de Lleida (20/10/19).

El cupó de l'ONCE ofereix, els caps de setmana, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros al comptat, més 5.000 euros al mes durant vint anys consecutius a un sol cupó del número i sèrie premiats en la primera extracció.

A Catalunya són més de deu mil els seus afiliats, i el col·lectiu de l’ONCE i la seva Fundació supera les quinze mil persones. A Catalunya l’ONCE té, en l’actualitat, una xarxa de dues mil set-centes venedores i venedors.

Segells de reconeixement d'administració oberta