Esteu aquí: Inici Cultura i festes Teatre, dansa i música Teatres de Tarragona Noticies El Gran Concert d’Any Nou i "El llac dels cignes", propostes nadalenques dels Teatres de Tarragona

El Gran Concert d’Any Nou i "El llac dels cignes", propostes nadalenques dels Teatres de Tarragona

El Gran Concert d’Any Nou i "El llac dels cignes", propostes nadalenques dels Teatres de Tarragona

Tindran lloc el 29 de desembre i el 4 de gener, respectivament
12/12/2019

El Gran Concert d'Any Nou, amb els valsos de la família Strauss, i la representació del ballet El llac dels cignes s'incorporen a la programació dels Teatres de Tarragona com a propostes per a les Festes de Nadal.

El 29 de desembre la Strauss Festival Orchestra i l'Strauss Festival Ballet Ensemble oferiran el Gran Concert d'Any Nou, amb un programa inspirat en la tradicional cita musical que cada any se celebra el dia 1 de gener a Viena. No faltaran a la cita les clàssiques composicions de la família Strauss: Napoleó, La festa de les flors, El vals de l'emperador o Champagne. També formaran part del programa les peces més cèlebres, com El Danubi blau o la Marxa Radetzky, que, compassada amb el picar de mans del públic, acostuma a tancar la vetllada.

D'aquesta manera, torna a Tarragona aquesta producció, avalada per trenta anys d'èxits i més de cinc milions d'espectadors a tot el món, després de rebre grans ovacions a les sales més importants de tot Europa: el Musikverein de Viena, Concertgebouw d'Amsterdam, la Philarmonie de Berlín, el Musikhalle d'Hamburg, l'Auditorium Parco della Musica de Roma, el Gran Teatre del Liceu i el Palau de la Música de Barcelona, i el Teatro Real i l’Auditori Nacional de Música de Madrid, entre d’altres.

El dissabte 4 de gener (20 h) el públic de Tarragona podrà gaudir del gran ballet per excel·lència, la representació del Llac dels Cignes, la famosa obra de Txaikovski, amb coreografia de Petipa, a càrrec de la Moscow State Ballet.

Una captivadora història d'amor (un príncep, una bonica jove transformada en cigne pel conjur d'un bruixot, un engany mortal...), el virtuós doble paper d'Odette / Odile i un dels més grans pas de deux del repertori del ballet converteixen El llac dels cignes en una experiència única.

Amb més de trenta ballarins en escena, aquesta sumptuosa producció del Moscow State Ballet captura tota la bellesa i el drama de l'autèntic ballet romàntic, un clàssic atemporal que apel·la a qualsevol generació.

Les entrades per als dos espectacles ja estan a la venda pels canals habituals: el web TarracoTicket i les taquilles del Teatre Tarragona.

 

Per Nadal, regala teatre

La temporada professional dels Teatres de Tarragona consolida la fórmula estrenada l'any passat d'una única temporada, de tardor a primavera, i ofereix nous espectacles per al 2020, que combinen grans clàssics amb les obres més esperades del moment. Destaquen creacions com el musical d'èxit Lehman Trilogy; Esperant Godot, una producció de la Sala Beckett que anima el públic a retrobar-se amb l’obra més clàssica del teatre contemporani; La Rambla de les Floristes, una versió imprescindible de l’obra de Segarra, i Jerusalem, el muntatge transgressor dirigit per Julio Manrique que va obrir l'última edició del Festival Grec de Barcelona.

A més de la temporada estable, la programació anual de Teatres de Tarragona també inclou diversos espectacles familiars, que es poden consultar al web teatres.tarragona.cat.

Segells de reconeixement d’administració oberta