Esteu aquí: Inici Cultura i festes Teatre, dansa i música Teatres de Tarragona Noticies El violoncel·lista Asier Polo actua aquest divendres al Teatre Tarragona junt amb l'Orquestra Camera Musicae

El violoncel·lista Asier Polo actua aquest divendres al Teatre Tarragona junt amb l'Orquestra Camera Musicae

El violoncel·lista Asier Polo actua aquest divendres al Teatre Tarragona junt amb l'Orquestra Camera Musicae

L'OCM ultima també els preparatius pel concert del 10è aniversari de la formació, que donarà el tret de sortida a la nova temporada dels Teatres de Tarragona el proper 5 de març.
28/01/2016

El brillant músic Asier Polo, després del seu pas per l'Escola Reina Sofia de Madrid i l'Acadèmia de Música de Basilea, així com de l'assistència a cursos de perfeccionament amb el gran Mstislav Rostropóvitx, així com pel fet de tocar en els festivals i sales de concerts més prestigiosos del món; ara és el convidat de l’Orquestra Camera Musicae per tal d’interpretar un dels concerts per a violoncel i orquestra més interessants del segle XX: el concert d’Edward Elgar. I per completar el concert, que dirigirà el titular de la formació, Tomàs Grau, l'orquestra interpretarà la bellíssima partitura de Robert Schumann Renana, Simfonia núm. 3, op. 97. La cita és aquest divendres 29 de gener a les 21h al Teatre Tarragona i el preu de l’entrada és de 15€.

L’Orquestra Camera Musicae de Tarragona celebra així el segon concert de la seva temporada musical i els deu anys de la formació i que a més continuarà al llarg de l’any amb d’altres propostes; com és la del concert especial d’aniversari que se celebrarà el dissabte 5 de març també al Teatre i que comptarà amb més de 60 músics i 60 cantaires dalt l’escenari, les dues veus solistes a càrrec de Núria Rial o el bartíon Àngel Òdena; que interpretaran el Rèquiem de Gabriel Fauré el dissabte 5 de març. Aquest esdeveniment serà alhora l’espectacle inaugural de la nova Temporada de Teatres març-juny 2016. Les entrades per aquest concert es posaran a la venda a partir del 24 de febrer (25€) i més endavant ja s’anunciarà la resta de la programació.

Segells de reconeixement d'administració oberta