Esteu aquí: Inici Cultura i festes Teatre, dansa i música Teatres de Tarragona Noticies Els teatres de la ciutat rebran les millors propostes del moment

Els teatres de la ciutat rebran les millors propostes del moment

Els teatres de la ciutat rebran les millors propostes del moment

'L'Orfe del Clan dels Zhao' d'Oriol Broggi, 'L'última trobada', amb Abel Folk, 'Fedra', amb Mercè Sampietro, Emma Vilarasau i Lluís Soler i Josep Maria Pou amb 'Prendre partit' són alguns dels noms que passan per Tarragona aquesta temporada
03/02/2015


La nova Temporada de Teatres de Tarragona, la de març-juny 2015, presenta des del 8 de març i fins al 13 de juny més de vint espectacles que, d’una banda, resumeixen les millors propostes del moment: les ja reconegudes i existoses L’Orfe del Clan del Zhao, dirigida per Oriol Broggi, L’última trobada, amb Abel Folk, Fedra, amb Mercè Sampietro, Emma Vilarasau i Lluís Soler, la nova perla de Joan Pera Fer riure és un art i el drama dirigit i interpretat per Josep Maria Pou Prendre partit.

D’altra banda, treballant cada vegada més a prop del teatre 100 % tarragoní, a la programació s’incorpora Transicions de Zona Zàlata, Titus Andrònic de Fabulae Tarraconenses, El Bon ciutadà de TeclaSmit i 30 anys, bon dia! de l’Estudi de Música. Així mateix, la música de cambra i orquestral serà també rellevant en la temporada de primavera amb l’Orquestra Camera Musicae, la Banda Unió Musical de Tarragona i l’òpera de Turandot, a càrrec dels Amics de l’Òpera del Vallès i l’Orquestra Simfònica del Vallès.

Seguint amb la música, una de les propostes més esperades serà la Original Glenn Miller Orchestra, coincidirà amb el Festival Internacional de Dixieland i el concert de Jorge Drexler el proper 12 de juny. La dansa i els espectacles familiars i de màgia també seran presents durant la primavera de teatres.

El programa complet d’aquest primer semestre també inclou els cicles i activitats habituals i incorpora esdeveniments lligats a aquest període de l’any: com el Festival Internacional de Dixieland, la Mostra de Teatre Jove i els actes amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, entre altres. Un programa intens amb més de cent trenta actes i més de quaranta entitats implicades en un autèntic festival escènic i musical ric, divers i amb colors diferents.

Així doncs, a mode de resum, la Temporada de març-juny segueix la línia de les anteriors temporades des de la inauguració del Teatre Tarragona ja fa tres anys i que ha suposat tot un èxit de públic fidel i nou, que s’ha establert en el temps. Aquesta darrera Temporada de Tardor-Hivern hi han passat més de divuit mil espectadors i diverses de les funcions programades han exhaurit les entrades. Així doncs, Teatres de Tarragona ha esdevingut un projecte de ciutat il·lusionant en el qual estan implicades moltes entitats i ciutadans i que vertebra moltes de les inquietuds escèniques i musicals tarragonines, al costat de la resta de programacions i sales de Tarragona.

> Accés al llibret de la Temporada març-juny dels Teatres de Tarragona

Segells de reconeixement d'administració oberta