Esteu aquí: Inici Cultura Arts escèniques Teatres de Tarragona Noticies Els Teatres de Tarragona vibraran amb la intensa programació de març-juny de 2016

Els Teatres de Tarragona vibraran amb la intensa programació de març-juny de 2016

Els Teatres de Tarragona vibraran amb la intensa programació de març-juny de 2016

Són 25 propostes molt rellevants que van de la música al teatre
10/02/2016


El proper dissabte 5 de març engega una de les temporades teatrals més esperades de l’any: la que ens acompanya el que queda d’hivern, tota la primavera i s’acaba amb l’arribada de l’estiu. I ho fa amb 25 propostes molt rellevants, algunes estrenes i d’altres d’èxit ja en els teatres de tot Catalunya i que s’aglutinen en el llibret que es presenta avui.

Cal destacar que una vegada més es podrà gaudir de diferents disciplines artístiques, com són la música, en molts estils i formats diversos; el teatre, i la dansa, sense oblidar un cop més, la màgia. Així mateix, i coincidint amb el mes de maig, s’inclou a la programació el lliurament de Premis Literaris Ciutat de Tarragona, que tindran lloc el dissabte 7 de maig al Teatre Metropol i que homenatjaran l’escriptora tarragonina Olga Xirinacs en el seu vuitantè aniversari.

Pel que fa a les propostes musicals, obre la temporada l’Orquestra Camera Musicae amb El Rèquiem de Fauré i la Quarta de Txaikovski, amb els solistes Àngel Òdena i Núria Rial al capdavant i, tot seguit, coincidint amb el Festival Internacional de Dixieland, tindran lloc els dos concerts de pagament, que són TGN Big Band amb Susana Sheiman (12 març) i la Sant Andreu Jazz Band (18 març), que farà un concert especial amb motiu del seu desè aniversari.

Els Pets #trespuntzero serà sens dubte una de les cites més esperades per al públic tarragoní, amb la versió de cambra que de ben segur omplirà el Teatre Tarragona el divendres 1 d’abril a la nit. Lluís Gavaldà col·laborarà també amb el concert promogut per Minipop on els Trau oferiran un espectacle familiar amb versions dels clàssics del Pop (3 abril).

Com també serà un èxit el Quartet Mèlt, guanyadors absoluts del programa de TV3 Oh Happy Day de la darrera edició, que oferiran el seu millor espectacle en doble funció (11 i 12 de juny).

Altres espectacles musicals que podrem veure i sentir aquesta temporada són Paco Enlaluna (16 abril); La música aquàtica vista per Massimo Spadano amb Camera Musicae (17 abril); Godzilla eats Tarragona! amb la Banda Unió Musical, que farà un recull de bandes sonores destacades (1 maig), o la música de Pascal Comelade (6 maig). Finalment l’òpera també serà present a la programació amb la Madama Butterfly de Puccini (8 maig) i Sartine “rei” de París (20 maig).

El teatre Tarragona s’omplirà de noms coneguts i peces ben llamineres com són Els veïns de dalt, amb doble funció el mateix diumenge 6 de març, i 73 raons per deixar-te, una comèdia musical sobre amors i desamors amb Mercè Martínez, entre d’altres (11 març). Els dies 9 i 10 d’abril, d'altra banda, s’estrenarà el drama de Romeu i Julieta sota la direcció de Marc Chornet i amb els actors del moment Carlos Cuevas i Clàudia Benito.

Seguirà el Ser-ho o no de Josep Maria Flotats (22 abril) i El Silenci d’Hamelin (30 abril)  i Pic-Nic (30 abril), ambdues dins el Festival Eclèctic i, finalment, la mítica història d’amor, obsessió i venjança Panorama des del pont d’Arthur Miller, amb actors tan destacats com Eduard Fernandez, Mercè Pons i Jordi Martínez, entre d’altres (13 maig).

La temporada finalitzarà amb el teatre de la companyia tarragonina Fabulae Tarraconensis, que oferiran el Somni d’una nit d’estiu de Shakespeare (18 i 19 juny) al Metropol.

D’altra banda, la dansa passarà per l’espectacle de la companyia IT amb Ballem!, que s’ha programat coincidnt amb el Dia Internacional de la Dansa, 29 d’abril, i també tindrem l’opció més flamenca amb Las Minas de Puerto Flamenco (27 maig). I un cop més podrem gaudir de la màgia amb el nou espectacle del Mag Lari, Ozom, en doble funció el 22 de maig.

A aquesta imponent programació s’hi sumarà el cicle Dimarts Musicals, els espectacles Zona Drama i la Mostra de Teatre Jove, entre d’altres.

La venda d'entrades s'iniciarà el 24 de febrer.
 

> Vegeu el detall de la programació aquí.

Segells de reconeixement d'administració oberta