Esteu aquí: Inici Cultura i festes Teatre, dansa i música Teatres de Tarragona Noticies Es presenta la nova temporada de Teatres de Tarragona hivern-primavera 2021

Es presenta la nova temporada de Teatres de Tarragona hivern-primavera 2021

Es presenta la nova temporada de Teatres de Tarragona hivern-primavera 2021

La programació contempla gairebé trenta propostes amb grans èxits del moment, espectacles cancel·lats en l'anterior temporada i talent tarragoní
Es presenta la nova temporada de Teatres de Tarragona hivern-primavera 2021 Foto: Manel R. Granell.
10/02/2021

L'alcalde i conseller de Cultura, Pau Ricomà, ha presentat aquest dimecres la nova programació dels Teatres de Tarragona, que comprendrà hivern i primavera d’aquest 2021 i en la qual podrem gaudir de 25 propostes ben atractives i dels diferents àmbits de les arts escèniques. Del 20 de febrer a l’1 de juny tindrem:

 • 12 espectacles teatrals.
 • 10 concerts
 • 1 espectacle de dansa.
 • 4 espectacles familiars, amb el cicle anomenat Petit Tarragona.

El Petit Tarragona està sent ja un èxit de públic en la temporada anterior, èxit per al públic familiar que omple cada vegada el teatre. De febrer a maig veurem passar nens i nenes i els seus familiars els diumenges al matí, assegurant un públic fidel per al futur i omplint les butaques. 

La programació presentada està considerada com "de transició", ja que posa ordre a les propostes que es van haver de cancel·lar l’any passat amb motiu de la pandèmia i es tornen a programar set espectacles que es van haver de cancel·lar. Alguns exemples d'aquestes reprogramacions són: 24 hores d’una dona, amb Sílvia Marsó, o Gossos, de la Sala Trono. La programació també inclou noves propostes, com el gran èxit de la temporada Pedro Páramo, de Mario Gas, o La Cabra o qui és Sylvia, amb Jordi Bosch i Emma Vilarassau, entre d’altres. També s’incorporen a la programació de teatres dues propostes úniques del Festival Tarragona Sona Flamenc, que tot i que és molt jove és un festival que va creixent i s’arrela a la ciutat. Al Teatre Tarragona hi tindrem la Mayte Martín i un dels espectacles recuperats de la pandèmia, Federico García.

Nou sistema de venda d’entrades 

Un altre dels punts a destacar d’aquesta primera programació del 2021 es que es disposarà d'un nou servei de venda d’entrades, que permetrà millorar i ampliar les prestacions d’aquesta eina, així com la proposta de nous descomptes o el last minute, que ja s’ha dut a terme en l’anterior temporada i que ha funcionat molt bé. Com a millores substancials del nou sistema destaquen d’una banda, les millores informàtiques. D'aquestes, sobresurt un suport adequat a l'alta concurrència en la venda d'espectacles. D'altra banda, també compta amb un millor sistema d'explotació de dades pel control i seguiment del servei i dona resposta a les adequacions derivades de la COVID-19, com els canvis d’aforaments, enviament d'informació als usuaris, devolucions, etcètera. Així mateix, aquesta nova empresa perfecciona la gestió interna dels espectacles i les diferents demandes de les companyies i compta amb una bona usabilitat per als usuaris. D'aquesta manera, s'agilitza la compra d'abonaments, descomptes i altres serveis en línia, i es disposa d'un sistema de validació d'entrades àgil, amb integració de dades i resolució de conflictes d'entrades. 

Finalment, cal remarcar que la programació de teatres porta a la ciutat, una vegada més, els principals espectacles de la temporada de tot el país, però també dona suport i suport a la indústria cultural local, a dramaturgs, actors i actrius, músics i cantants tarragonins i tarragonines. Per exemple, s'ha programat la trilogia de Shakespeare, a càrrec de Marc Chornet; l'obra Gossos, de la Sala Trono; un concert d’Àngel Òdena i la presentació del nou disc d’Anna d’Ivori.  

La venda d'entrades començarà aquest dijous, 11 de febrer.

 • A les taquiles del Teatre de Tarragona (Rambla Nova, 11)
  • Dimecres i dijous, d'11 a 13 h
  • Divendres, d'11 a 13 h i de 17 a 19 h.
 • Les 24 hores al web teatres.tarragona.cat
   

Consulteu els espectacles de la temporada dels Teatres de Tarragona al web de Cultura.

Segells de reconeixement d’administració oberta