Esteu aquí: Inici Cultura i festes Teatre, dansa i música Teatres de Tarragona Noticies Ja es pot sol·licitar la devolució de les entrades dels espectacles suspesos de la temporada de Teatres Tarragona

Ja es pot sol·licitar la devolució de les entrades dels espectacles suspesos de la temporada de Teatres Tarragona

Ja es pot sol·licitar la devolució de les entrades dels espectacles suspesos de la temporada de Teatres Tarragona

Informació del procediment de devolució
Ja es pot sol·licitar la devolució de les entrades dels espectacles suspesos de la temporada de Teatres Tarragona Façana del Teatre Tarragona. Foto: Montse Riera.
15/05/2020

Amb motiu de l’estat d’alarma de la COVID-19 es va anunciar ja la suspensió de tots els espectacles de març, abril, maig i juny de la programació de Teatres de Tarragona. D’aquesta manera, ja s’està duent a terme el retorn de la compra per Internet, però a partir d’ara també es podrà demanar el retorn de la compra feta a les taquilles dels teatres, sigui en efectiu o en targeta. Així doncs, el procediment queda de la següent manera:

  • Entrades adquirides per Internet: es rebrà automàticament la devolució de l’import de la compra a la targeta bancària que es va utilitzar per fer el pagament de les entrades. Aquest tipus de devolució es va iniciar el passat dilluns 4 de maig i es fa per ordre cronològic de representació dels espectacles.
  • Entrades adquirides a les taquilles del teatre: la devolució de l’import es farà mitjançant transferència bancària. Per iniciar el procediment és necessari que els usuaris ho facin a través del portal d’e-tramits. Cal clicar la botonera de “tramitar”. No és necessari disposar de signatura electrònica. Una vegada emplenades les dades que es demanen cal clicar la botonera "enviar". 

     

Aquest tipus de devolució es farà per ordre d’arribada de les peticions.

Segells de reconeixement d’administració oberta