Esteu aquí: Inici Cultura i festes Teatre, dansa i música Teatres de Tarragona Noticies Ja estan a la venda les entrades de l'espectacle “Mireu allà dalt”

Ja estan a la venda les entrades de l'espectacle “Mireu allà dalt”

Ja estan a la venda les entrades de l'espectacle “Mireu allà dalt”

És una proposta de Genovesa, Narratives Teatrals, que gira a l'entorn del món casteller
17/12/2020

Els propers dies 22 i 23 de desembre, en doble funció, es podrà veure al Teatre Tarragona l'espectacle Mireu allà dalt, dirigit per Joan Rioné de Genovesa, Narratives Teatrals, que té la particularitat que ens fa descobrir el món casteller d’una manera lúdica i reviure la certesa que les coses que ens meravellen ens fan alçar la mirada: les estrelles, els ocells, la canalla fent l’aleta... Aquesta proposta ha estat produïda per l’Ajuntament de Tarragona – Biennal de Castells, amb la col·laboració i assessorament de l’empresa Limonium. Les entrades estan a la venda per un preu de 2 € a través de la plataforma Tarraocticket.

Fitxa tècnica

Escenografia: Alex Manríquez. Titelles: Paulette San Martín. Vestuari: Olga Rovira. Disseny escenografia, titelles i pintura: Armand. Assessorament: Eudald Ferré. Músiques: Pep Boada. Cortines: Carme Güell. Fotografia: Manel R. Granell. Actrius: Cristina Casanova Bartolomé i Farnés Rubio Moreno. Guió i direcció: Joan Rioné. Agraïments: Ana Corredor i Aula de Teatre URV.

Dates, horaris i durada

Dates: 22 i 23 de desembre. Horaris: 17 i 19 h. Durada de l’espectacle: 45 minuts.

Segells de reconeixement d’administració oberta