Esteu aquí: Inici Cultura i festes Teatre, dansa i música Teatres de Tarragona Noticies Ja estan a la venda les entrades dels espectacles de 'Nadal al Teatre Tarragona'

Ja estan a la venda les entrades dels espectacles de 'Nadal al Teatre Tarragona'

Ja estan a la venda les entrades dels espectacles de 'Nadal al Teatre Tarragona'

S'ofereix un 2x1 per a 'Hidden' i l'Orquestra de Cambra de l'Empordà
Ja estan a la venda les entrades dels espectacles de 'Nadal al Teatre Tarragona' Foto: Orquestra de Cambra de l'Empordà.
27/11/2020

Amb motiu de la reobertura dels teatres en la nova fase de desescalada de la pandèmia, les taquilles del Teatre Tarragona ja tornen a estar obertes i la web de Tarracoticket actualitzada. Així, tothom que ho vulgui podrà assistir a la programació que a partir de la setmana vinent i fins al gener, tindrà a la seva disposició, complint totes les mesures de seguretat requerides i que duu per nom Nadal al Teatre Tarragona.

Començant amb l’espectacle de màgia Hidden el divendres 11 de desembre a les 21 h i fins al darrer, el Pot Petit al Teatre que es farà el diumenge 31 de gener a les 12 h, tindrem teatre, música, dansa, espectacles familiars que ja s’havien anunciat anteriorment i que es mantenen  i/o s’han reprogramat en noves dates, i d’altres de nous com l’espectacle Mireu allà dalt, de la Genovesa Teatre, que s’ha fet per encàrrec de la Biennal de Castells i el Concert JOIC de Nadal inclòs dins del cicle de Joventuts Musicals, el 30 de desembre.

Amb la voluntat que molts tarragonins i tarragonines puguin gaudir d’aquest Nadal al Teatre Tarragona, s’ofereix un 2x1 en els espectacles de Hidden i l’Orquestra de Cambra de l’Empordà. El descompte es farà tant a taquilla com al web. 

L’horari de taquilles és de dimecres a divendres d’11 a 13 h i dues abans de cada espectacle.

Segells de reconeixement d’administració oberta