Esteu aquí: Inici Cultura i festes Teatre, dansa i música Teatres de Tarragona Noticies L’Ajuntament de Tarragona convoca un càsting per a participar en un espectacle a l’Auditori del Camp de Mart

L’Ajuntament de Tarragona convoca un càsting per a participar en un espectacle a l’Auditori del Camp de Mart

L’Ajuntament de Tarragona convoca un càsting per a participar en un espectacle a l’Auditori del Camp de Mart

Es busquen intèrprets per actuar com a figurants en un dels espectacles que es podrà veure aquest estiu al Teatre Auditori del Camp de Mart.
21/04/2021

La conselleria de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona busca intèrprets per actuar com a figurants en un dels espectacles que es podrà veure aquest estiu al Teatre Auditori del Camp de Mart. 

Fins al dia 25 d’abril, totes aquelles persones entre 25 i 65 anys que siguin estudiants o amateurs de teatre i dansa que vulguin participar de l’espectacle poden inscriure’s a la prova enviant un correu electrònic a operatarragona@gmail.com. Al correu caldrà especificar nom, cognoms, edat, estudis, experiència prèvia, disponibilitat així com adjuntar una fotografia de cos sencer.  

El càsting es dura a terme els dies 27 i 28 d’abril al Teatre Tarragona. Un cop finalitzat aquest, els assajos es realitzaran en 12 sessions entre els dies 15 de juny i el 2 de juliol. L’espectacle es representarà en dues funcions el proper mes de juliol al Teatre Auditori del Camp de Mart. 

Segells de reconeixement d’administració oberta