Esteu aquí: Inici Cultura i festes Teatre, dansa i música Teatres de Tarragona Noticies La companyia basca Dantzaz oferirà un tast del seu espectacle al carrer

La companyia basca Dantzaz oferirà un tast del seu espectacle al carrer

La companyia basca Dantzaz oferirà un tast del seu espectacle al carrer

Cap de setmana especial dedicat a la millor dansa
03/05/2017

El programa Gaudeix Dansa! segueix durant aquest cap de setmana a Tarragona. Demà dijous, es podrà veure l'espectacle itinerant Cia. Dantzaz al carrer!. La companyia basca oferirà un petit tast del seu treball en un espectacle itinerant per alguns carrers de la ciutat. La cita començarà a les 19.30 hores davant del Teatre Tarragona, seguirà a les 19.50 a la plaça Verdaguer i farà un últim número a la plaça de la Font, a partir d’un quart de nou del vespre. Es tracta d’una acció d’apropament al món de la dansa contemporània que, en aquest cas, és protagonitzada per joves ballarins de diverses nacionalitats.

Divendres 5 de maig, l’escenari serà a dins del propi Teatre Tarragona (21 hores), on la companyia de Guipúscoa presentarà el seu nou espectacle Áureo, dirigit per Adriana Pous. Un conjunt de cinc peces breus creades per coreògrafs reconeguts de projecció internacional, però també per nous valors emergents. La companyia Dantzaz és una plataforma per proporcionar un primer lloc de feina a joves del sector de la dansa, especialment a ballarins, però que s’està obrint també a altres professionals com tècnics, vestuari, músics, comunicadors, administradors, etc. Des de la temporada 2007-2008, gairebé un centenar de joves ballarins s’han obert camí al món professional per mitjà de la companyia.

La dansa d’arrel tradicional també hi té cabuda en aquest cap de setmana de la dansa i serà representada per l’Esbart Ciutat Comtal, diumenge 7 de maig a les 18.30 hores. La companyia barcelonina ens ofereix Acròstic, una composició poètica dirigida per M. Teresa Agustí Morales.

En finalitzar les seves respectives representacions, el públic podrà conversar amb les companyies Dantzaz i l’Esbart Ciutat Comtal en una nova cita del Fòrum de l’Espectador. 

Segells de reconeixement d’administració oberta