Esteu aquí: Inici Cultura i festes Teatre, dansa i música Teatres de Tarragona Noticies 'La filla del mar' obrirà la temporada de tardor-hivern dels Teatres de Tarragona

'La filla del mar' obrirà la temporada de tardor-hivern dels Teatres de Tarragona

'La filla del mar' obrirà la temporada de tardor-hivern dels Teatres de Tarragona

'La filla del mar' obrirà la temporada de tardor-hivern dels Teatres de Tarragona Imatge promocional de 'La filla del mar'. Foto: David Ruano.
08/10/2021

La Conselleria de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona presentarà, en els propers dies, la nova programació de Teatres de Tarragona Tardor-Hivern 2021-2022, anunciant aquest divendres la represa i reobertura de les arts escèniques a la ciutat; que engegarà el proper 5 de novembre amb La filla del mar i s’allargarà fins a finals de febrer del 2022. 

Just després de la presentació de la programació, els abonats podran adquirir les seves entrades durant els dies 28 i 29 d’octubre. La venda al públic es farà a partir del 3 de novembre a les 11 h a través del web entrades.tarragona.cat o bé, presencialment a les taquilles del Teatre Tarragona. Les taquilles operaran d’11 a 13 h i de 17 a 19 h els dies 3, 4 i 5 de novembre i la resta de dies, en l'horari habitual.  

L’obra inaugural 

A partir de la obra d'Àngel Guimerà La filla del mar, la Barni Teatre obrirà la temporada el divendres 5 de novembre a les 20.30 h. La història gira al voltant de l’Àgata, una jove rescatada del mar quan era nena, que ha crescut en un petit poble de la costa, rebutjada constantment per tothom a causa dels seus desconeguts orígens. Una animalota, una pària, una forastera.  

Aquesta és una de les peces més memorables de la literatura dramàtica catalana. Una història d’una vigència absoluta que ens parla de la discriminació i la resistència de les comunitats a incorporar la diferència i que permet qüestionar-nos el paper dels instints en el comportament humà. La companyia la Barni Teatre la porta de nou als escenaris en forma de teatre musical amb la voluntat d’acostar un dels grans clàssics del teatre català, carregat de força poètica i grans passions, al públic dels nostres dies. 

Segells de reconeixement d’administració oberta